Najnovije

TI GA BAŠ ŽELIŠ, ONAKO GRUBO? Imala sam divlji seks sa oženjenim: Zadigao mi je suknju, pocepao tange, a onda ga otpozadi ludački nabio...

Bila sam četvrta godina srednje škole. To leto sam iščekivala više nego bilo koje drugo. Osim toga, jer mi je bilo najduže (predavanja na fakutetu su nam počinjala tek u oktobru), tog leta je i moj omiljeni domaći pevač održavao koncert u Beogradu, a nabavila sam i VIP propusnice.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Dogovorila sam se sa najboljom drugaricom da ćemo ovo leto maksimalno iskoristiti na provode i izlaske. Momci nas tog leta nisu interesovali.

Kada je došao dan koncerta, uzbuđenje je bilo neopisivo! Bilo me je sramota da priznam bilo kome da sam, pored toga što obožavam njegove pesme, oduvek i otkidala na njega. Jeste da je 20 godina stariji od mene i da je oženjen, ali sam znala da kada bi mi se pružila prilika da ga osetim u sebi, da bih je odmah iskoristila. Pomišljala sam da je možda to i klinačka zacopanost, kakvu mnoge cure osećaju, kada su u pitanju poznate ličnosti, ali to veče na koncertu me je razuverilo. 

Krenula sam rano da se spremam, da bih uspela kompletno da se doteram i našminkam, ali i da bih zauzela prvi red. S obzirom da su bile tropske vrućine, a i načula sam da voli mlađe devojke, odlučila sam se za seksi školsku uniformu i male tangice.

Kada je koncert počeo, nisam mogla da verujem da je tu, ispred mene, da nas deli samo koji metar. U toku igranja sam shvatila da mi se lepršava suknjica podiže iznad kukova, otkrivajući čipkane gaćice, a u trenutku kada sam osetila da je i on to primetio i kada sam osetila njegov pohotan pogled upućen meni, shvatila sam da ću uraditi sve da to veče bude moj. 

Provocirala sam ga oblizivanjem usana, dok sam kao u toku igranja stiskala i grudi i milovala unutrašnjost butina. Nije skidao pogled sa mene. Posle nekih 40 minuta, najavio je pauzu, a ja sam osetila da je to moja prilika. Rekla sam drugarici da idem do ve cea i otrčala sam u bekstejdž. Ubrzo sam pronašla toalet koji je samo za njega i uletela unutra.

Bio je go do pojasa, a u njegovom pogledu nije bilo iznenađenja što me vidi. Rešio je da mi se oduži za svo ono provociranje tokom nastupa. "Ti ga baš želiš, a? Onako grubo?" pitao me je. Samo sam stigla da se nakezim, on me je već zgrabio za kosu, okrenuo i nabio uz vrata. Pokušala sam da se okrenem, ali mi je jednom rukom snažno uhvatio za vrat i nabio mi glavu uz vrata, a drugom zadigao suknju i krenuo da cepa tange. Osetila sam kroz pantalone koliko mu je tvrd kada ga je pribio uz moju guzu. 

Samo je otkopčao rajsferšlus i svom silinom ga gurnuo u moju, već itekako vlažnu, vaginu. Ispustila sam snažan uzdah, na šta se on nasmejao i sve jače ga nabijao.

Nije dugo trajalo, možda dva minuta, ipak je morao da nastavi koncert.

Onako znojava i i dalje napaljena sam se vratila u prvi red, ali on je tada merkao već neku devojku. Ipak, ko bi rekao da se i ovakve fantazije ostvaruju.

Koliko su zaista normalne vaše fantazije pročitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA