Najnovije

DODIK NA VEČERI KOD ERDOGANA: Verovali ili ne, zapevali su ovu pesmu (VIDEO)

Članovi Predsedništva BiH, predsedavajući Milorad Dodik i član Šefik DŽaferović, imali su sinoć u Ankari, radnu večeru s predsednikom Turske Redžepom Erdoganom. Večera u predsedničkoj palati je bila zatvorena za medije.

Milorad Dodik i Redžep Tajip Erdogan (Foto: Jutjub)

Međutim, Serdar DŽam, predsednik Turske agencije za koordinaciju i saradnju (TIKA), objavio je na Tviteru video koji pokazuje delić atmosfere i muzičare koji izvode hit Halida Bešlića “Sarajevo, grade moj”.

- Program je pripremljen za goste našeg predsednika iz Bosne i Hercegovine - napisao je DŽam.

Erdogan, Dodik i DŽaferović su na sastanku u Ankari razgovarali o Sporazumu o slobodnoj trgovini između BiH i Turske, Memorandumu o razumevanju u vezi s izgradnjom autoputa Sarajevo – Beograd, kao i o evroatlantskim integracijama BiH.

Dodik je posle jučerašnjeg razgovora zahvalio Erdoganu na čvrstom stavu i zalaganju da se u BiH što pre formira vlast, kao i na tome što uvažava razlike koje u BiH postoje u vezi s pristupanjem zemlje NATO-u.

U Ankari je potpisan Sporazum o slobodnoj trgovini, koji će, kako je saopšteno, doprineti trgovinskoj razmeni od milijardu evra, kao i Memorandum o razumevanju o izgradni auto-puta Sarajevo-Beograd.

Danas je godišnjica masakra u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu. Pogledajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA