Najnovije

LONČAR ODOBRIO! Da li će Vesić posle ovoga opet piti vodu pred novinarima? (FOTO)

Posle godinu dana od "afere" sa vodom za piće, zbog koje je zamenik gradonačelnika Goran Vesić pio vodu pored medijima, da bi dokazao da je sasvim ispravna za piće, društvenim mrežama kruži slika dokumenta u kojem ministar zdravlja Zlatibor Lončar od 10. aprila ove godine, odobrava mnogo više štetnih materija nego što je to bilo do sada.

Goran Vesić pije česmovaču (Foto: Jutjub)

Da li će Vesić i posle ovoga popiti vodu koja u sebi sada može da ima dozvoljenih 25 do 30 procenata više natrijuma i hlorida, bora tri, a amonijaka čak pet puta? Ako bude trebalo?

(Foto: Fejsbuk/Printskrin)

Voda za piće u Beogradu je ispravna i nisu tačni navodi o neispravnosti vode plasirani na društvenim mrežama, izjavio je pre godinu dana zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. On je na konferenciji za novinare rekao da ispravnost vode proverava laboratorija JKP Vodovod i kanalizacija i Gradski zavod za zaštitu zdravlja koji su dužni da daju upozorenje ako je voda neispravna. Kako je istakao takvog upozorenja nema. Zamenik gradonačelnika rekao je da su podnete krivične prijave protiv ljudi koji su širili lažnu vest o neispravnosti kvaliteta vode u glavnom gradu. On je ocenio da je širenje lažnih vesti o neispravnosti vode na društvenim mrežama nije slučajno, već organizovano.

Vesić je tada istakao i da laboratorije Beogradskog vodovoda i kanalizacije, kao i Gradski zavod za javno zdravlje konstantno kontrolišu kvalitet pijaće vode i da su za svoj posao odgovorni pred zakonom. 

- Kvalitet beogradske vode je mnogo bolji od mnogih flaširanih voda - naveo je Vesić.

Pročitajte OVDE šta je to jezivo nađeno u Podgorici.

Izvor: Pravda/Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA