Najnovije

MREŽNO RATOVANJE: Srbija i Republika Srpska su pod snažnim američkim napadom (VIDEO)

O temi mrežnog ratovanja i neoružanih metoda američkih napada na druge države sve više se poslednjih godina govori u Srbiji i Republici Srpskoj. Slobodan Stojičević, autor knjige "Mrežni rat protiv Srba" nadavno je boravio u Banjaluci gde je studentima Fakulteta za bezbednost održao predavanje o ovoj vrsti napada.

Slobodan Stojičević (Foto: Pravda)

Stojičević je gostovao u emisiji “Post Faktum” gde je govoreo o američkim udarama na srpski narod i ciljevima mrežnih napada kojima smo izloženi.

On je objasnio da su mrežnom napadu izložene sve države osim SAD koje su kreatori mrežnih metoda ratovanjam, da u napadu učestvuju mediji, nevladin sektor ali i rivredna komora SAD i druge institucije te zemlje.

Autor knjige “Mrežni rat protiv Srba” u emisiji detaljno objašava na koji način, kroz ciljano finansiranje SAD, nevladin sektor vrši destruktivne uticaje na društvena i politička kretanja u zemljama koje su mete napada.   

Knjigu Mrežni rat možete naručiti na linku OVDE ili na teklefon 0631022855 po ceni od 740 dinara (besplatna je dostava). Čitaoci iz inostranstva knjigu mogu kupiti u elektronskom formatu putem sajta Novinarnica.net na linku OVDE. Knjiga je dostupna i u knjižarama Delfi.

U Srbiji je dostupna i knjiga ruskih geopolitičara Aleksandra Dugina i Leonida Savina “Mrežni ratovi” koju možete naručiti OVDE.

Zastava Velike Albanije se vijori podno Kopaonika. Pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA