Najnovije

PAJTIĆ: Šešelj nije ljudsko biće!

BEOGRAD - Bojan Pajtić, šef demokrata, ne vidi ništa sporno u tome što je sačuvao fotelju vojvođanskog premijera glasovima radikala, iako je lider SRS Vojislav Šešelj u sredu, samo dan po izlasku iz Tribunala, ponovio da je ponosan što se radovao kad je ubijen premijer Zoran Đinđić.
(Mondo.rs)

(Mondo.rs)

Lidera DS nije stid što zarad opstanka na vlasti šuruje sa saborcima Šešelja, koji se diči tvrdnjama da se „srpski narod ubistvom Đinđića oslobodio velikog izdajnika i mafijaša“. Iako je bilo očekivano da Pajtić, kao šef demokrata, odmah osudi ovakvu izjavu lidera SRS, on, lično, oglasio se tek juče mlakom izjavom. - Onaj ko se širi nad mrtvim čovekom niti je Srbin, niti je ljudsko biće ,  rekao je u prvi mah Pajtić, a opasku novinara da je zahvaljujući saborcima takvog čoveka sačuvao fotelju ocenio je kao izvrtanje činjenica.
Pročitajte još:

VUČIĆ: I u SNS-u ima korupcije!

EU traži novi dijalog Srbije i Albanije

- Poslanik koji je glasao učinio je to suprotno stavu stranke. Mislite da treba fizički da sprečim nekog da podrži predlog za rekonstrukciju Vlade? Da ga vežemo za radijator ako odluči da glasa za predlog većine? Kakve su to glupe i nategnute teze? Ništa pametnije nije smislio PR tim SNS? Pri tome, većina je postojala i bez njega, tako da me sigurno nije spasao taj jedan poslanik. Ako neko suprotno odluci SRS glasa za neki predlog, onda je to prst u oko toj stranci, a ne savezništvo sa tom strankom - kazao je Pajtić. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA