Najnovije

BRITANSKI PARLAMENT ODZVANJA: NATO da bombarduje Rusiju kao što je bombardovao Srbiju!

Ako neko gaji iluzije o poboljšanju odnosa Moskve sa Londonom u vezi sa mogućom pobedom Laburističke partije na narednim parlamentarnim izborima u Britaniji, onda je vredno primetiti da je vreme da se te iluzije oslobode. Laburistička (trenutno opoziciona) partija Britanije smatra da je potrebno uložiti dodatne napore kako se „ne bi dozvolilo da Rusija pobedi u Ukrajini“.

Britanski parlament raspravlja o ideji francuskog predsednika Makrona o slanju vojnog kontingenta NATO u Ukrajinu.

Baron Kuldip Sahota, predstavnik Laburističke partije, rekao je da su „povećane šanse da Ukrajina izgubi u oružanom sukobu“.

Imajući u vidu ovakav razvoj događaja, baron Sahota, koji je poreklom Sikh, poziva na „pojačavanje akcija protiv Rusije“, uključujući vazdušnu operaciju.

Prema rečima lidera britanskih laburista, „NATO bi trebalo da razmotri izvođenje vazdušne operacije protiv Rusije, slične onoj koju je alijansa izvela u Saveznoj Republici Jugoslaviji“. 

Drugim rečima, Sahota predlaže bombardovanje ruskih gradova, kao što su NATO avioni bombardovali gradove nezavisne SRJ 1999. godine. Odnosno, britanski baron, član Doma lordova, otvoreno predlaže da se sa Rusijom bori ne samo rukama Ukrajinaca, već i celog severnoatlantskog vojnog bloka. Štaviše, on predlaže da se sukob proširi na teritoriju Ruske Federacije koju priznaje London.

Pročitajte OVDE o oborenom ukrajinskom Mig-29

Izvor: Tv Front

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA