Najnovije

OVO JE 10 NAJSKUPLJIH TIMOVA U KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU ŠAMPIONA: Evo na kom je mestu Zvezda!

Fudbaleri Crvene zvezde put ka Ligi šampiona kreću od prvog kola kvalifikacija, protiv litvanske Suduve. Ukoliko se domognu treće ili četvrte runde, izabranici Vladana Milojevića bili bi visoko rangirani, kada bi se gledala vrednost igračkog kadra potencijalnih učesnika pretposlednjeg i poslednjeg kola.

Zvezda u Ligi šampiona prošle sezone (Foto: Jutjub)

Naime, prvi i najveći favorit da uđe u grupnu fazu, jeste ovogodišnji polufinalista Ajaks. Tim iz Amsterdama procenjen je na 485.000.000 evra i nema konkurenciju u ovom parametru. Dovoljno je reći da je na drugoj poziciji škotski Seltik, čija je vrednost igračkog kadra 90.000.000 evropskih novčanica.

Slede potom: švajcarski Jang Bojs (75), zagrebački Dinamo (73), grčki PAOK (72), danski Kopenhagen (52), bugarski Ludogorec (50), Astana iz Kazahstana (24) i beloruski BATE Borisov (12). Napomena: cene u zagradama su izražene u milionima evra. 

Klub iz LJutice Bogdana kotiran je na visokoj šestoj poziciji. Naime, Zvezdin tim procenjen je na vrednost od 53.000.000 evra, čime je za milionče skuplji od danskog šampiona, dva miliona vredniji od dobro poznatih Bugara, a daleko ispred Kazahstanaca i Belorusa.

Podsetimo, prošlogodišnji tim Crvene zvezde vredeo je 38.000.000 evra, naspram tri ipo puta plaćenijeg Salcburgovog, čija je ukupna cena iznosila 120.000.000 evra, ali se i u tom slučaju ponovilo staro pravilo da nije sve u novcu.

Pogledajte OVDE kako će izgledati novi stadion Zvezde - biće kao svemirski brod!

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA