Najnovije

KINEZI HTELI DA PREVARE PAVKOVA! Ponudili napadaču 500.000 evra manju platu!

Transfer Milana Pavkova (25) u Đijangsu propao je jer su Kinezi pokušali da ga prevare! Napadaču Crvene zvezde tokom pregovora obećano je da će u novom klubu zarađivati dva miliona evra godišnje, a kada je otišao u Kinu na potpis ugovora, video je da mu nude 1,5 miliona!

Pavkov (Foto: Jutjub)

Junak Zvezdine pobede protiv Liverpula odbio je da pristane na promenu dogovorenih uslova i vratio se iz Kine u Beograd neobavljenog posla. Klubu s "Marakane" trebalo je da pripadnu tri miliona evra na ime obeštećenja za Pavkova, ali od toga neće biti ništa. Ipak, moguće je da visoki napadač do kraja prelaznog roka ipak napusti Zvezdu, jer ima ponude i drugih klubova.

Prema pisanju “Informer”, šanse da se Pavkov dogovori s Đijangsuom gotovo da ne postoje.

- Minimalne su šanse da se Pavkov dogovori s Kinezima posle svega. On je s njima pregovarao još dok je bio u Austriji, odbio je njihovu prvu ponudu i tražio platu od dva miliona evra godišnje. Ako već ide u Kinu, onda ide da zaradi novac. Kinezi su u načelu prihvatili zahtev igrača, međutim kada je Milan s agentima otišao na lice mesta, oni su mu izneli ponudu od 1,5 miliona, plus određene bonuse. Shvatio je da žele da ga prevare i prođu jeftinije, pa je odlučio da ne potpisuje ugovor - objašnjava izvor Informera.

U Crvenoj zvezdi već su računali da je Pavkov otišao, pa su zbog toga odmah reagovali i dogovorili dolazak napadača Tondele Tomanea. Iako se situacija oko Pavkova preokrenula, portugalski napadač svakako dolazi u Zvezdu. To je potvrdio sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

- Pavkov nije dogovorio lične uslove, nisam još razgovarao s njim. Do srede uveče nije bilo problema, a onda je osvanula vest da nije uspeo da se dogovori. To ne povlači ništa u vezi s Tomaneom, jer on je neko koga smo hteli da dovedemo. Da je Pavkov otišao u Kinu, reagovali bismo. Pavkov je trenutno Zvezdin igrač, stav je da, ako dođe dobra ponuda, može da ide - kaže Mrkela.

Čekaju levog beka

Sportski direktor Zvezde kaže da je moguće da uskoro stigne i novi levi bek, a već neko vreme se spominje da će to biti Brazilac Žander Santana.

- Štopera ne tražimo, a o levom beku razgovaramo. Nije sve bilo kako je Zvezda htela da bude. Za Tomanea nije sve išlo kako smo hteli zbog papira. Očekivao sam da se sve još preksinoć završi, ali čekali smo dokumenta - zaključuje Mrkela.

Kako je Mustafa Golubić od četnika Voje Tankosića stigao do oficira Staljinovog NKVD-a saznajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA