Najnovije

NE NAPUŠTA ZVEZDU: Vujadin Savić odbio ponude i ne odlazi sa Marakane?

Situacija oko Vujadina Savića - dobijena dozvola za odlazak i skinuta kapitenska traka - definitivno će, između ostalog, biti nešto po čemu će se pamtiti letnje pripreme Crvene zvezde.

Vujadin Savić (Foto: Jutjub)

Doskorašnji vođa crveno-belih na terenu već je bio viđen kao bivši igrač kluba, pogotovo što Zvezda nije pravila nikave probleme oko obeštećenja. Čak je i sam Savić imao ponude, ali ih je odbio.

Gledajući u ovom trenutku - izgleda da je Savić veoma blizu ostanka na Marakani. Pogotovo ako uzmemo u obzir izjavu sportskog direktora Mitra Mrkele.

- Štopera ne tražimo, oko levog beka razgovaramo - jasan je bio Mrkela.

Podsetimo, Mrkela je pre nekoliko dana rekao da će Zvezda dovesti štopera samo ukoliko Savić bude napustio klub i da će to biti domać igrač. Sudeći po ovim izjavama da ''sada ne traže štopera'', Mrkela je indirektno nagovestio ostanak doskorašnjeg kapitena.

Savić je na ovim pripremama dao gol protiv Kluža i igrao je poluvreme protiv Vindišgarstena. Ukratko rečeno - ostavio je najbolji utisak što se tiče te zadnje linije.

Meč sa Apolonom je preskočio zbog upale tetive, a trening u četvrtak je radio sa strane. Zajedno sa Radovanom Pankovom koji takođe figurira kao jedan od dvojice startnih štopera Zvezde.

Na priprema su to bili Filip Stojković i Nemanja Milunović, a pored pomenute dvojice tu je još i Srđan Babić koji je propustio pripreme srpskog šampiona zbog obaveza u mladoj reprezentaciji naše zemlje.

Zvezda dobila najveće pojačanje za napad na Ligu šampiona. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA