Najnovije

DARKO LAZIĆ IZVEO NASLEDNIKA IZ PORODILIŠTA, PA ZAGRMEO: Sina sam želeo ceo život! (VIDEO)

Popularni pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić postali su u ponedeljak ponosni roditelji dečaka, kome su dali ime Aleksej.

Darko Lazić sa porodicom (Foto: Jutjub)

Kako je Darko tada potvrdio, Marina se porodila prirodnim putem, a kako se ona i beba osećaju dobro, došlo je vreme da srećna porodica krene kući.

Darko je ovog jutra nasmejan stigao u porodilište "Narodni front", kako bi svoju verenicu i naslednika izveo iz porodilišta i poveo u svoj rodni Brestač.

Marina je izašla sa širokim osmehom na licu, vidno srećna i zadovoljna, a svoju radost nije skivao ni popularni pevač koji je nosio svog sina.

Oni su se kratko obratili novinarima, a zatim seli u svoj automobil i otišli u svoj dom, koji je sada bogatiji za još jednog člana.

- Idemo kući hvala Bogu, sin je na taju, liči, liči, kosicu ima na mamu. Ja sam presrećan pošto sam dobio sina, sina sam želeo ceo život i svaki otac želi da ima sina. I ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno, ja sam jako uzbuđen i ne znam šta da vam kažem. Lorena voli decu i jedva je čekala da dobije batu. Žurka će u sredu. Ja sam u menjanju pelena već iskusan, ali i Marina je, tako da to neće biti problem - rekao je Lazić, a zatim seo u automobil i sa svojim najdražima se uputio u rodni Brestač.

Pročitajte OVDE ko je iznervirao Lunu Đogani.

Izvor: Novosti.rs/Pink.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA