Najnovije

MILIJARDER PEDOFIL POKUŠAO DA SE UBIJE U ZATVORU? Trampov pajtos pronađen na podu ćelije!

Američki milijarder DŽefri Epstajn pronađen je u njujorškom zatvoru u polusvesnom stanju sa povredama na vratu.

Tramp i Epstajn su nekada zajedno organizovali žurke (Foto: Jutjub)

Američki mediji navode da je Epstajn (66) prebačen u bolnicu, a pronađen je kako leži na podu ćelije.

Nije jasno kako je Epstajn zadobio povrede, a istražitelji pokušavaju da utvrde šta se desilo. Jedan izvor iz istrage navodi da je milijarder pokušao da se obesi, ali ova informacija nije potvrđena.

Američki mediji tvrde da su iz dva izvora dobili informaciju da je Epstajn pokušao da se obesi. Treći izvor je preneo da povrede nisu ozbiljne prirode i da je moguće da milijarder koristi ovu situaciju da bude prebačen u neku drugu instituciju.

Međutim, jedan izvor je preneo američkim medijima da je moguće da je Epstajn napadnut u zatvoru, a da je navodno jedan zatvorenik saslušan.

Epstajn je uhapšen početkom juna, a smešten je u zatvor na Menhetnu sa jakim merama obezbeđenja, gde će ostati do kraja suđenja zbog optužbi za seksualnu trgovinu više desetina maloletnih devojaka. Optužen je da je organizovao „gole masaže“ i druge seksualne radnje maloletnih devojaka, kao i da je nekim devojkama plaćao da vrbuju druge, i to u periodu između 2002. i 2005. godine.

Epstajn je 2008. priznao krivicu za optužbe o seksualnom zlostavljanju maloletnica, a umesto doživotne robije dobio je samo 13 meseci zatvora i registrovan je kao seksualni prestupnik. Američki mediji navode da je izbegao doživotnu zatvorsku kaznu zbog jakih političkih veza, a prijatelji su mu Donald Tramp, Bil Klinton, britanski princ Endrju….

Pročitajte OVDE zašto rastu tenzije između SAD i Kine.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA