Najnovije

O OVOME SE DUGO ĆUTALO: Evo ko je najveći neprijatelj Srbije! (VIDEO)

U Dvorani Srpske desnice je u ulici Gavrila Principa, u srcu Savamale, održana je tribina Srpske Desnice na kojoj je govorio profesor Miroljub Petrovića koji je govorio na temu: „Ko je najveći neprijatelj Srbije“. Predavanju je prisustvovao Miša Vacić predsednik Srpske Desnice koji je pozdravio više od 150 zainteresovanih mladih ljudi.
Ilustracija

Ilustracija (Foto: Pravda)

Profesor Petrović naglasio je da se najveći neprijatelj Srbije nalazi u nama samima i da unutrašnja čovekova borba mora biti odlučujuća u opredeljenju svakog pojedinca da se okrene činjenju dobra i borbi za dobro zajednice. Istorijski i politički problemi ne mogu biti pravilno sagledani ukoliko se ne poznaje njihova teološka pozadina navodeći razne biblijske primere sukobljavanja između naroda okrenutih Bogu i satanskih sila. Srpska država se trenutno nalazi na udaru moćnih zemalja Zapada koje su suprotstavljene osnovnim tradicionalnim i moralnim vrednostima našeg hrišćanskog naroda.

Profesor Miroljub Petrović pohvalio je delovanje Srpske desnice i rekao da samo složnim radom svih patriota u zemlji možemo sačuvati svoju slobodu i nezavisnost. Aktuelni napadi anacionalnih medija poput Blica, N1 i B92 na odgovorne nacionalne poteze državnog vrha ili SPC nisu ništa drugo nego nastavak genocidne politike neonacista i rimske kurije protiv Srba. Podsetio je da su srpski, ruski i jevrejski narod samo tokom 20.veka pretrpeli višemilionske žrtve jer su bili na strani pravde. Danas se može videti da su najkritičnija svetska žarišta upravo na istorijskim prostorima gde žive ova tri bratska naroda i da je plan svetskih moćnika uništenje naroda koji poštuju svoju veru, tradiciju i moralne vrednosti.
 

U prepunoj dvorani Srpske desnice, pred 150 okupljenih održana je tribina dr Miroljuba Petrovića na temu "Ko je najveći...

Posted by Srpska desnica on Tuesday, June 4, 2019



Završavajući svoje predavanje, Miroljub Petrović je opomenuo naš narod da mu se ponovo sprema novi Jasenovac i da zbog toga moramo biti jedinstveni u odbrani svog nacionalnog bića. Istakavši kao najispravniji put upravo rad Srpske desnice koja je uspela da ujedini 22 patriotske organizacije i pokreta. Podele u društvu koje veštački plasiraju antisrpski mediji moraju biti prevaziđene verom u narodno, crkveno i državno jedinstvo. Duh opštenacionalnog sabiranja kao glavna odlika političke aktivnosti Srpske desnice jeste pravi primer časnog i odgovornog ponašanja iskrenih srpskih nacionalista i rodoljuba koji bi svi trebali da slede i uvažavaju. Predavanje je često prekidano salvama aplauza. Događaj je završen nakon sat i po pomnog slušanja sa izvođenjem guslarske pesme o slavnom srpskom junaštvu.

Kakav su potez protiv dolara ovaj put povukle Rusija i Kina? Pročitajte OVDE

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA