Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) RUS NIŠANI: Likvidacija ukrajinskog vojnika

Incident se desio na nepoznatoj lokaciji. Naime, grupa ukrajinskih vojnika je utvrđivala svoju poziciju na prvoj liniji fronta u širem rejonu grada Lugansk. Kao što se vidi na video-klipu, ova grupa se sve vreme izvođenja svojih radova nalazila na nišanu snajperiste Vojske Luganske Narodne Republike koji je kroz optiku svoj puške pratio njihove aktivnosti.

Ruski snajperista (Foto: RIA)

Možda bi ih i pustio da završe ono što su započeli, da jedan od ukrajinskih vojnika nije prizvao svoju smrt. Naime, on je počeo da se bezobrazno ponaša provokativno gestikulirajući ka pozicijama koje su držale snage Luganske Narodne Republike, nakon čega je metak odmah poleteo.

Počeo je da pokazuje srednji prst i da svojim rukama provokativno odmerava u pravcu gde se nalazio protivnički snajperista. Na video snimku se vidi da je snajperista provokatora gađao u predeo debelog mesa i prepona, ali je za desetak santimetara omašio, i pogodio donji deo stomaka. Ukrajinski vojnik je teško ranjen, a prvi podaci govore da je posle nekoliko vezanih operacija podlegao od posledica sepse.
 


 

Kako je sirijska vojska uništila teroristički konvoj, saznajte OVDE.

Izvor: bog-rata.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA