Najnovije

AKO STE SRBI NEĆETE IGRATI PROTIV "KOSOVA": Crnogorski mediji o "pritisku" na njihove fudbalere pred utakmicu sa tzv. Kosovom

Crnogorski portal "Vijesti" piše o pritisku na reprezantivce Crne Gore rođenih u Srbiji da ne igraju protiv tzv. Kosova.

Tumbaković (Foto: Jutjub)

Prema pisanju “Vijesti”, crnogorski reprezentativci rođeni u Srbiji, i to pojedini, suočavaju sa pritiscima - ne medijskim, već onim koji dolaze iz klupsko-navijačkih struktura, da ne igraju protiv tzv. Kosova.

"Vijesti" pišu da pritisci na Mirka Ivanića, Filipa Stojkovića, Adama Marušića, Marka Simića i Vukana Savićevića dolaze iz beogradskih klupsko-navijačkih struktura.

Sve je počelo prije dva dana, prema pisanju "Vijesti", kada je jedno beogradsko glasilo, blisko vlasti u Srbiji, objavilo tekst pod naslovom:

“Ako ste Srbi, nećete igrati protiv Kosova”.

“Ne javljaju se na telefon”, piše u tekstu lista čiji je novinar pokušao da dobije fudbalere i pita ih da li će igrati. “Petorica naših igrača iz Crne Gore ne smiju da imaju dilemu u petak”, navodi se u tekstu.

To je bio uvod, a medijski pritisak se pretvorio u direktne poruke, tako da je veliko pitanje u kom sastavu će Crna Gora igrati večerašnji meč u kvalifikacijama za EURO 2020- navode "Vijesti"

Najteže je, svakako, LJubiši Tumbakoviću, čovjeku iz Beograda, vrhunskom profesionacu, treneru koji je vodio i stvarao velike igrače, a koji je pred izazovom sa kakvim se nije sreo u karijeri... piše crnogorski portal.

Pročitajte i pogledajte OVDE kako je Vučić odgovorio novinarki na njeno pitanje o učestalim susretima sa Putinom.

Izvor: Pravda/Vijesti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA