Najnovije

HAOS U PODGORICI! Tumba i Zvezdaši dobili otkaz zbog Kosova!

Večerašnja utakmica između Crne Gore i selekcije FS Kosova je izazvala ogromne probleme u Podgorici.

Filip Stojković (Foto: Jutjub)

Prema pisanju Monda, selektor "Đetića" LJubiša Tumbaković je dobio otkaz zato što nije želeo da predvodi svoju selekciju protiv ekipe takozvanog Kosova u utakmici kvalifikacija za EURO 2020. godine.

Nekadašnji strateg Partizana nije jedini koji će snositi posledice zbog ovakve svoje odluke pošto je predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević odlučio da otkaže saradnju i sa dvojicom reprezentativaca Filipom Stojkovićem i Mirkom Ivanićem.

Ivanić i Stojković su prethodnih dana bili pod velikim pritiskom iz Srbije, a najviše od navijačke frakcije kluba kojem pripadaju, da nipošto ne igraju protiv Kosova, jer bi to značilo i da priznaju nezavisnost južne srpske pokrajine.

Na klupi neće biti ni Tumbakovićev prvi pomoćnik Saša Janković, a ekipu će voditi Miodrag DŽudović i Dragoje Leković, dok će se u sastavu će naći Adam Marušić, Marko Simić i Vukan Savićević, pišu podgoričke Vijesti.

Podgoričke “Vijesti” danas nešto ranije su pisale o “pritiscima” na crnogorske reprezentativce da ne igraju protiv tzv. Kosova, više o tome OVDE.

Piše: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA