Najnovije

PRLJAVE IGRE ŠIPTARA SE NASTAVLJAJU: Haradinaj došao u Pariz sa samo jednim ciljem!

Hardinaj bi danas trebalo da se sastane sa ministrom unutrašnjih poslova Francuske Kristofom Kastanerom. Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Hardinaj će danas u Parizu, kako prenose prištinski mediji pokušati da dobije podršku za viznu liberalizaciju za tzv Kosovo. Kako prenosi prištinska Epoka, Haradinaj je rekao da je tzv. Kosovo ispunilo uslove i da "od Evrope očekuje da donese istu odluku kao Nemačka i podrži viznu liberalizaciju".

Ramuš Haradinaj (Foto: Jutjub)

Hardinaj bi danas trebalo da se sastane sa ministrom unutrašnjih poslova Francuske Kristofom Kastanerom, a već se sreo sa Martom de Sidrak, zamenikom predsednika francuskog Senata i predsednikom grupe prijateljstva sa zapadnim Balkanom.

- Naglasio sam posvećenost Kosova da se krene ka integraciji u evroatlantske strukture i da bude deo veće evropske porodice, sa punim dužnostima i obavezama. Mi smatramo Francusku prijateljem Kosova i ova veza između naših država čini angažovanje prijatelja iz obe zemlje još jačim. Naglasio sam činjenicu da Kosovo trenutno očekuje aktivniju podršku u finalizaciji ostvarivanja prava svojih građana da se slobodno kreću po Evropi - napisao je Haradinaj na Fejsbuku.

Haradinaj se sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel sastao u Berlinu početkom prošlog meseca i po okončanju tog sastanka izjavio da mu je, kada je reč o vizama, Merkelova prenela da je "Nemačka završila svoj deo posla po tom pitanju" i da podržava slobodno kretanje građana Kosova.

Milo započeo završnu fazu etnički čiste Crne Gore! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA