Najnovije

SRPSKA MINISTARKA U VLADI KOSOVA: Sumnjam da iza nestašice hrane u prodavnicama stoji...

Ministarka lokalne samouprave u Prištini Adrijana Hodžić, priznala je da u četiri opštine na severu KiM, nedostaju, kako kaže, neki prehrambeni artikli.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

"Mogu da kažem da su juče i danas rafovi u radnjama Severne Mitrovice bili poluprazni. Sumnjam da iza ovoga stoji visoka politika", navela je Hodžić.

Ona je rekla da je na severu stvorena napeta situacija nakon što je Priština uvela takse u novembru prošle godinete i navela da se nada da će Beograd i Priština pronaći zajednički jezik za prevazilaženje trenutne situacije.

Hodžić, bivša glavna izvršna službenicu opštinske administracije severna Mitrovica koju je za ministra u vladi imenovao Ramuš Haradinaj , na mesto smenjenog funkcionera Srpske liste Ivana Todosijevića tvrdi da se protivi taksama i kaže da bi Beograd i Pristina trebalo da imaju slobodnu trgovinu.

"Političke odluke moraju da se promene i mislim da je potrebno da se pronađe kompromis. Ja se nadam da će obe strane koje su u procesu dijaloga pronaći jedan kompromis, gde će obe strane biti zadovoljne ili neće biti zadovoljne“, rekla je ona.

Pročitajte OVDE sve detalje o ovoj nestašici.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA