Najnovije

BOSANCI NEMOĆNI: Strah i panika kod komšija! Zovu upomoć! Traže podršku na sve strane, vojska, policija sve jedno je!

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić istakao je danas da će pripadnici ove agencije nastaviti da daju maksimum u borbi protiv ilegalnih migracija, ali da je, s obzirom na sve složenije stanje na granici, potrebna podrška drugih nadležnih organa u BiH, kao i međunarodnih organizacija.

Granična policija Bosne i Hercegovine (Foto: jutjub)

On je na sastanku sa zamenikom ministra bezbednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Mijom Krešićem naglasio da je potrebno hitno rešavanje problema nedostatka policijskih službenika u Graničnoj policiji.

Prema njegovim rečima, to je neophodno za razvoj ove policijske agencije i operativno jačanje Granične policije u graničnoj kontroli i nadzoru graničnog pojasa, saopšteno je iz Granične policije.

Na sastanku Galića sa direktorom Međunarodnog aerodroma Sarajevo Arminom Kajmakovićem konstatovano je da je kontrola putnika, zahvaljujući izuzetnom radnom angažmanu zaposlenih u Graničnoj policiji i na Aerodromu, tekla brzo i efikasno te da će se nastaviti dosledna primena svih pravila i propisa iz oblasti bezbednosti civilnog vazduhoplovstva.

Sagovornici su razmatrali mogućnost angažovanja većeg broja policijskih službenika u Jedinici granične policije Aerodrom Sarajevo, jer je tokom letnih meseci na ovom aerodromu znatno povećan broj letova i putnika.

Na sastanku je bilo reči o dosadašnjoj saradnji Granične policije BiH i Međunarodnog aerodroma Sarajevo, koja je ocenjena izuzetno uspešnom, kao i o budućim aktivnostima.

Kajmaković je upoznao Galića o aktuelnim infrastrukturnim projektima, odnosno projektima proširenja sarajevskog Aerodroma, kojima će se stvoriti bolji uslovi za rad jedinice Granične policije, navodi se u saopštenju.

Ko je čovek koga je Arkan poslao da ubije Marića, saznajte OVDE.

Izvor: Srna

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA