Najnovije

ODMOTAVA SE KLUPKO! Klintonov pajtos u Jugoslaviji kupovao devojke za seks?

Američki milijarder DŽefri Epstajn, prijatelj nekadašnjeg predsednik SAD Bila Klintona, koji je uhapšen proteklog vikenda zbog optužbi da je trgovao maloletnicama i iskorišćavao ih za seks, kupovao je devojčice ispod 18 godina i na teritoriji bivše Jugoslavije.

Bil Klinton (Foto: Jutjub)

To tvrdi britanski list Dejli mejl, ne navodeći, međutim, o kojim je devojkama tačno reč. Taj tabloid ipak otkriva da je jedna od Epstajnovih žrtava bila i atraktivna Nadija Marcinkova, koju je milijarder našao na prostoru istočne Evrope i odveo je u SAD, da bi, kako je ona tvrdila, od nje kasnije napravio svoju seksualnu robinju.

Marcinkova je u vreme kada je bila primorana na seks sa vremešnim Epstajnom imala samo 16 godina, a on ju je, kao i svoje ostale žrtve, vodio na svoja luksuzna imanja na Floridi i u NJujorku. Za bludne radnje s maloletnicama je, podsetimo, koristio i svoju privatnu letelicu marke Boing 727, koja je u medijima nazvana "Lilita ekspres", a u kojoj je sa monstrumom mnogo puta putovao i Klinton. On se zato u utorak branio kako nema ništa sa zlostavljanjem devojčica, trudivši se da umanji značaj svog prijateljstva sa Epstajnom.

Marcinkova je, inače, danas pilot, a svojevremeno je, kako se tvrdilo, pomagala Epstajnu da dolazi do drugih devojaka koje su mu pružale seksualne usluge. Osim nje, saučesništvo su mu pružale i druge žene - Lesli Grof, Sara Kelen i Adrijana Ros, koje su svedočile tokom njegovog suđenja 2008. Sada im se, međutim, gubi trag, pa se ne zna da li će se pojaviti u novom procesu protiv njega.

Podsetimo, Epstajnu preti 45 godina robije.

Priština ne može da sudi Pavkoviću! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA