Najnovije

"LOLITA EKSPRES": Ko je sve putovao zloglasnim privatnim avionom milijardera pedofila, na listi predsednici, glumci, manekenke (VIDEO)

Boing 717, nazvan "Lolita ekspres", osuđeni pedofil DŽefri Epstajn nekada je koristio da prevozi svoje poznate i moćne prijatelje širom sveta.

Epstajnov Boing (Foto: Jutjub)

Zloglasni privatni avion nosio je istaknute putnike, uključujuću bivšeg američkog predsednika Bila Klintona, princa Endua, Kevina Spejsija, Krisa Takera i Naomi Kembel.

Sada je luksuzni komercijali avion ponovo dišao u centar pažnje nakon hapšenja nekadašnjeg vlasnika epstajna po optužbama za seklualno zlostavljanje i trovinu maloletnicama.

Finansijer i milarder otužen je da je zlostavljao i podvodio devojčice u "ogromnoj mreži maloletnih žrtava", a njegov nekadašnji avion je oduvek smatran mesom zločina.

Fotografije unutrašnjosti aviona pokazuju plišane, prijatne prostorije u kojima su uživali Epstajnovi slavni prijatelji. Međutim, iza udobnog nameštaja i skupih tepiha, mlaznjak krije mračnu prošlost.

Epstajn je koristio boing za svoje nelegalne seksualne aktivnosti i prevoženje maloletnih devojaka između svojih rezidencija u NJujorku i Palm Biču.

Žrtve tvrde da je Epstajn tada u avionu imao veliki krevet u kome su mlade devojke morale da imaju grupni seks sa njegovim gostima i ispunjavaju njihove perverzne fantazije.

Virdžinija Roberts, jedna od žrtava koja je podnela tužbu protiv milijardera tvrdeći da ju je on "regrutova" kada je imala 15 godina, navodi da je godinama trpela seksualna zlostavljanja u avionu, kao i u njegovim domovima u NJujorku, palm Biču, Novom Meksiku i Devičanskim ostrvima.

Ona je rekla da joj je Epstajn uvek platio nakon što bi "zabavila" njegove prijatelje u avionu.

Lista njenih zlostavljača ključuje imena britanskog princa Endrua i profesora prava na harvardu Alana Drešovica. Oba imena se pojavljuju u dnevnicima letenja do kojih je došao "Dejli mejl".

Drešovic, koji je pomogao Epstajnu da 2007. godine sklopi tajni dogovor o priznanju krivice i bude kažnjen sa samo 13 meseci zatvora, pojavljuje se u dnevniku letova 11 puta, ali je oštro negirao da je leteo sa mladim devojkama.

Princ Endru, koji se pojavljuje pored Robertsove na sada već čuvenoj fotografiji, takođe poriče da je imao seks sa maloletnim tinejdžerkama.

Robertsova tvrdi da je videla bivšeg predsednika Klintona na letu do Epstajnovog privatnog ostrva na Devičanskim ostrvima.

Dnevnici pokazuju da je Klinton Epstajnovim avionom obišao destinacije kao što su Burnej, Norveška, Rusija, Singapur, Hong Kong, Japan, Azurna obala, Afrika, Belgija i Kina.

Evidencije o letovima koje su dostavljeni Federalnoj upravi za avijaciju pokazuju da je klinton na neka putovanja vodio 10 agenata američke tajne službe.

Klinton je pre par dana prekinuo tišinu o Epstajnovom hapšenji i distancirao se od njega, navodeći da ne zna ništa o navodnim zločinima, čak i onim koje je finansijer pre 12 godina priznao.

Klinton navodi da je samo četiri puta putovao Epstajnovim avionom, uprkos tome što dnevnici leta pokaziju da je boing koristio najmanje 12 puta.

Dokument sadrži brojna druga istaknuta imena, kao što su bivši savetnik za nacionalnu bezbednost Sendi Berger, bivši kolumbijski predsednik Andres Pastrana i bivši predsednik Harvarda Leri Samers.

Redovan putnik u Epstajnovom boingu bila je i starleta Gislana Maksvel, saradnica i bivša devojka milijardera, koja je optužena da mu je pomagala u vrbovanje devojaka.

Nije poznato gde se danas nalazi zloglasni avion.

Pročitajte OVDE zašto Merkelino zdravstveno stanje ima uticaj ne samo na Nemačku već na čitavu Evropu?

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA