Najnovije

TRAMP PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Američki predsednik poručio demokratama da se vrate odakle su došli!

Predsednik SAD Donald Tramp našao se na meti žestokih kritika, pošto je nekim poslanicima Kongresa iz redova Demokratske stranke poručio da "mogu da se vrate" odakle su došli.

Predstavnici demokrata su brzo reagovali i Trampa prozvali kao rasistu i ksenofoba. 

“Toliko je zanimljivo videti te 'napredne' demokrate u Kongresu... koji sada jasno i glasno, i na perfidan način govore ljudima u SAD, koja je najveća i najmoćnija nacija na planeti Zemlji, kako treba voditi vladu", naveo je Tramp i istakao da su ti poslanici poreklom iz zemalja "čije su vlade u potpuno katastrofalnim situacijama, vlade koje su najgore, sa najviše korupcije i najnesposobnije".

On je poručio poslanicima demokrata da se vrate u svoje zemlje.

“Zašto se ne vrate u ta propala mesta u kojima vlada kriminal, kako bi pomogli da se situacija sredi”, istakao je Tramp i dodatno izazvao reakciju javnosti.

Američki mediji navode da je Tramp aludirao na Aleksandriju Okazio-Kortez koja je poreklom iz Portorika, Ilhanu Omara, koja je rođena u Somaliji i na Rašidu Tlaib, koja ima palestinsko poreklo.

Predsednica demokrata Nensi Pelosi je izjavila da odbacuje Trampove ksenofobične izjave, koje su namenjene da podele naciju.

Pročitajte OVDE kakav skandal potresa Ameriku.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA