Najnovije

DIKTATURA U PUNOM SJAJU: Zatvorili restoran posle slikanja sa liderima opozicije?!

Ko je blizak aktuelnom režimu i radi kako vladajuća Srpska napredna stranka smatra da treba - prolazi odlično. Ostali, neka im je bog u pomoći. To je opšte poznata činjenica, ali čini se da je režim sada prešao granicu, budući da je inspekcija zatvorila restoran u Vrnjačkoj Banji, i to posle slikanja sa liderima opozicije?! Za nevericu!

Opozicija (Foto: jutjub)

Pomenuta situacija, kao što rekosmo, odigrala se u Vrnjačkoj Banji, nakon posete ovom gradu funkcionera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinike Tepić, Borka Stefanovića i Dejana Bulatovića, koji je sve to obnarodovao na Tviteru.

- Juče smo nakon stranačkog skupa u Vrnjačkoj Banji Dragan, Marinika, Borko i ja bili u restoranu Frida 1927, vlasnika Dragana Bogdanovića. A vlasnik brze hrane TNT Lazar Gočanin se slikao sa nama. Danas je inspekcija zatvorila oba restorana u Vrnjačkoj Banji - napisao je na Tviteru Dejan Bulatović, potpredsednik Stranke slobode i pravde.

Na sve to je imao da doda još samo dve reči.

- Definitivno diktatura!

Svaki dalji komentar je suvišan, pošto je poražavajuće u šta se pretvorila zemlja i da ljudi ispaštaju samo zbog slikanja sa liderima opozicije ili zbog toga što su ih ugostili u svom restoranu…

Kako vlast panično puni birački spisak, pročitajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA