Najnovije

MILO DOTAKAO DNO: Zabranio vesti o smrti Momira Bulatovića, ni komemoracije ga nije udostojio, pa porodici poslao ovakavo saučešće!

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća porodici Bulatović povodom smrti Momira Bulatovića, bivšeg predsednika Crne Gore, u kojem kaže da, bez obzira na kasniji razvoj političkih procesa, s pijetetom čuva uspomenu na dane njihove saradnje.

Milo Đukanović (Foto: jutjub)

Milo se do slanja telegrama saučešća nije oglašavao, a zvanična Crna Gora svog prvog izabranog predsednika nije udostojila ni komemorativne sednice.

Portali pod Milovom palicom, objavili su samo informaciju da je bivši predsednik i premijer preminuo, ali niko od njih očigledno nije smeo da prenese vesti o sahrani Bulatovića.

Neki portali su šturo preneli vesti o komemoraciji i sahrani, ali je nisu podigli na naslovnu stranu kao da je to neka sporedna vest, a ne vest važna i za Srbe i za Crnogorce.

Kao i mnogo puta do sada, opet je pala Crna Gora na ispitu ljudskosti, poštovanja, i samopoštovanja.

Za to vreme, u saopštenju Đukanovićevog kabineta dostavljenom Tanjugu kaže se da je sa žaljem primio vest o iznenadnoj smrti supruga, roditelja i brata, Momira Bulatovića, prvog neposredno izabranog predsednika Republike Crne Gore.

Đukanović licemerno podseća da je Momir Bulatović tih 90-tih godina na toj dužnosti davao izuzetan lični doprinos očuvanju mira, multietničkog sklada i stabilnosti u Crnoj Gori.

"Bez obzira na kasniji razvoj političkih procesa, ja s pijetetom čuvam uspomenu na te dane naše saradnje. Kao što cenim što smo obojica imali snage da se uzdignemo iznad političkih razmirica u kasnijim životno važnim situacijama", naveo je Đukanović, uz krajnje licemernu molbu porodici da primi izraze njegovog iskrenog saučešća.

Šta je Amfilohije uradio nad kovčegom Momira Bulatovića, saznajte OVDE.

Izvor: in4s. net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA