Najnovije

ŽIVKOVIĆ, SELEKTOR SRPSKE REPREZENTACIJE U VUŠU SANDA BOKSU: Za mene je Desnica bila jedini izbor! (FOTO)

Ivan Živković, selektor srpske reprezentacije u Vušu Sanda boksu,  zvanično je pristupio Srpskoj Desnici.

Miša Vacić i selektor Ivan Živković (Foto: Srpska desnica)

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić naglasio je da je velika čast da je Živković, kao uspešni sportista i osvajač medalja, odlučio da se angažuje u politici, i da je na obostrano zadovoljstvo izabrao Srpsku Desnicu.

„Za nas je veoma važno kada  se istaknuti pojedinci  prepoznaju u politici i programu Srpske Desnice, i uveren sam da će Ivan Živković, svojim stečenim znanjem i veštinama doprineti našem daljem razvijanju.“, rekao je Vacić, dodajući da „LJubav prema Srbiji je ono što nam daje snagu i volju da se zajednički borimo i da opravdamo poverenje svih koji daju podršku Srpskoj Desnici.“

(Medalja, Foto: Srpska desnica)

„Srpska Desnica kao vodeća nacionalna politička opcija je bila jedini izbor za mene. Energija i požrtvovanje svih ljudi, na čelu sa predsednikom Vacićem bi trebalo da nas sve inspirišu da damo svoj maksimum u onome šta radimo.“, kazao je Živković, „Kao sportista uvek sam bio najbolji ambasador svoje zemlje, a sada sam siguran da ću kao sportista doprineti budućem uspehu Srpske Desnice.“

Srpski nacionalni tim u vušu boksu osvajač je titule evropskog prvaka, dok je selektor Živković, proglašen za najuspešnijeg sportistu Srbije u 2018.godini.

(Ivan Živković, Foto: Srpska desnica)

Na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu u Budimpešti, Ivan Živković je osvojio zlatnu medalju, a istovremeno je bio i deo stručnog štaba naše reprezentacije u svojstvu selektora. Tom prilikom, naša reprezentacija je osvojila još osam medalja, odnosno sedam srebrnih i jednu bronzanu.

Pročitajte OVDE šta je Miša Vacić rekao o poseti francuskog predsednika Srbiji.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA