Najnovije

POPOVIĆ: Briselski sporazum je mrtav! Na svakom mestu osporavati lažnu državnost Kosova!

Posle svih poruka koje smo poslednjih nedelja dobili od zapadnih zemalja - farse sa teroristom Ramušem Haradinajem pred takozvanim Specijalnim sudom za zločine OVK u Hagu, novih osuda da smo genocidan narod, hapšenja Srba i nasrtaja na našu državnu teritoriju na Kosovu - jasno je da evropskih integracija više nema i da je Briselski sporazum mrtav saopštio je u izjavi za medije Nenad Popović, ministar u Vladi Republike Srbije i predsednik Srpske narodne partije.

Nenad Popović (Foto: Jutjub)

Srpski politički brod treba okretati polako i mudro, bez potresa, u drugom pravcu. Taj pravac podrazumeva da Srbija razvija još čvršću političku, ekonomsku i vojnu saradnju sa onim zemljama koje odnose sa Srbijom žele da grade na ravnopravnim osnovama uvažavajući njen suverenitet i teritorijalni integritet po pitanju Kosova.

U teškim danima koji su pred nama, Srbija mora još čvršće da se drži svog Ustava i Rezolucije 1244, da pomaže gde god, koliko god i kad god može svoj narod na Kosovu, da se još više ekonomski i vojno konsoliduje i jača, oslanjajući se na svoje prijatelje i saveznike Rusiju i Kinu. 

Sada nam je potrebno novo nacionalno okupljanje i sabiranje u novim izmenjenim i pretećim okolnostima, uz istovremeno jačanje demokratskih procesa u društvu.

I da na svakom mestu, gde god se ukaže prilika, osporavamo lažnu državnost Kosova, ne pristajući da ikada tim ubicama i zločincima koji su na čelu privremenih institucija u Prištini, damo ni metar svoje svete zemlje.

Šešelj drhtavim glasom spomenuo Vučićevu Milicu i umalo zaplakao! Više o tome OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA