Najnovije

ZAPADNI MEDIJI TVRDE: Putinova starija ćerka se pojavila u javnosti?! Marija otkrila detalje plana teškog 500 miliona! (VIDEO)

Kako tvrde strani mediji, Putinova starija ćerka, Marija, pojavila se nedavno u javnosti da bi promovisala projekat za lečenje raka vredan 500 miliona funti. Misteriozna Marija Voroncova, za koju se tvrdi da živi u penthausu u blizini američke ambasade u Moskvi, dala je intervju jednoj ruskoj televiziji otkrivši tako buduće poslovne poduhvate.

Vladimir Putin (Foto: Jutjub)

Tridesetdvogodišnja žena je tom prilikom sa javnošću podelila da je suvlasnica gigantske zdravstvene ustanove "Nomeko" koja je trenutno uključena u najveći privatni investicioni projekat u ruskom zdravstvu.

Glavni cilj ovog poduhvata jeste istraživanje najsavremenijih metoda lečenja kancera, i to u nekoliko značajnih naučnih centara u Sankt Peterburgu, prenosi britanski San.

Bilo kako bilo, u junu ove godine je pomenuta ruska televizija objavila prilog o tajanstvenoj Mariji, koja je predstavljena kao dečji endokrinolog. Takođe, postoji podatak da je ova žena stažirala na ruskom Institutu za pedijatrijsku endokrinologiju. Veruje se da je udata za jednog holandskog biznismena i da sa njim ima dete.

Poznato je da ruski predsednik ljubomorno čuva svoj privatni život od očiju javnosti, pogotovo kada je reč o njegovoj deci. Sam Kremlj je potvrdio da se ćerke ruskog predsednika ne pojavljuju u medijima.

Ono što se pak zna jeste da je starija ćerka Marija rođena u tadašnjem Lenjingradu, a mlađa Katarina u Nemačkoj, gde je Putin živeo dok je radio kao agent KGB. Obe je dobio u braku sa LJudmilom, nekadašnjom stujardesom od koje se razveo 2013. godine.

Ruski predsednik je jednom rekao da njegove ćerke tek grade svoje karijere, ali da postižu uspehe.

- Nikada nisu bile tretirane kao zvezde, niti ih je pratila svetlost reflektora - rekao je jednom prilikom Putin.

Pre četiri godine, govorilo se da se mlađa Katarina, plesačica, udala za ruskog tajkuna Kirila Šamalova 2013. godine. Međutim, par se razveo pet godina kasnije.

Inače, obe Putinove ćerke nose imena njihovih baka.

Vladimir Putin je u razgovoru sa Oliverom Stounom iz 2017. godine priznao da je postao deda. Kada ga je Stoun upitao da li provodi vreme sa unucima, Putin je kratko odgovorio: "Veoma retko, nažalost."

Pročitajte OVDE kakav je to tajanstveni projekat 717?

Izvor: Blic/Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA