Pročitajte još:Ni slučajno nemojte jesti ovaj “sir”!Napravite slavski kolač po receptu pekaraPriprema Na ulju propržiti isečen crveni luk, dodati naseckane šampinjone, začine, bareni integralni pirinač i promešati. Suve paprike prethodno potopljene u vodi ocediti, napuniti pripremljenim nadevom i poređati u vatrostalnu činiju. Preliti sokom od paradajza i peći 20-ak minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Paprike servirati na tanjir i poslužiti uz kukuruzni hleb. Termički tretirani proizvodi od paradajza, kao što je sok od paradajza ili paradajz pelat preporučuju se u ishrani zbog toga što ćelijske membrane plodova paradajza pucaju na povišenoj temperaturi, pa se likopen iz ćelija lakše oslobađa i organizam ga lakše iskorišćava. Izvor: kuhinjica.rs
Zapečene suve paprike sa šampinjonima (posno)
Sastojci 12 crvenih sušenih paprika 250 g crvenog luka 200 g barenog integralnog pirinča 500 g šampinjona so biber peršunov list 3 kašike ulja 250 ml soka od paradajza 300 g kukuruznog hleba
Bonus video
Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.
portala "Pravda" kao i TV produkciju.
Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.
Kolumne
Kad ruski ekonomista pročita Nikolaja Srpskog: Evropsko propadanje je davno predskazano
Vrhu Zapada je do mozga došla prosta mudrost: "Kada je ptica živa, ona jede insekte, ali k...
NEBOJŠA KRSTIĆ NAM SE VRATIO: Povodom knjige "U znaku neba i krsta"
Piše: Vladimir Dimitrijević
Nebojša Jevrić: Moler
Na zidu Parohijskog doma, uvek punog, dao je da se nacrta Ajfelova kula sa minaretom i hodž...
Slobodan Antonić: Uspon i pad srpskog bajdenizma
Na kraju je usledio težak poraz vašingtonske močvare na izborima 2024. godine. "Građanska ...