Najnovije

LUNA ĐOGANI POBEDNICA ZADRUGE 2: Doživela je nervni slom pa osvojila 50.000 evra, a o ovim njenim rečima će se pričati (VIDEO)

Naime, nakon borbe, ljubavnih i emotivnih krahova nagrada od 50.000 evra otišla je u ruke blogerke Lune Đogani. Međutim, ni ovog puta njoj finale nije prošlo lako kao ni prethodne sezone, pa je poslednje sate u "Zadruzi" provela u suzama svađajući se sa Markom preživljavajući nervni slom pred kamerama naočigled milionskog auditorijuma.

Luna pobednica Zadruge 2 (Foto: Jutjub)

Dok je ona kroz suze pričala da ju je Marko "ostavio kao kera", di džej joj se izvinjavao na ivici suza.

Nakon toga zajedno su se borili u finalu, a blogerka je isticala da joj je drago što je sa Markom dogurala do vrha.

Inače i pored drame sa Miljkovićem, iza nje je turbulentna noć, pa je nakon što se rasplakala kada se videla sa majkom Anabelom, uplovila i u svađu sa starletom Stanijom Dobrojević.

Anabela je ušla na luksuzno imanje, a Luna joj je kroz suze priznala da noćima ima košmare, pa dodala da se brine da je izneverila svoju porodicu.

- Molim te izvini, jedva čekam da te grlim večeras! Molim te da budeš uz mene svaki dan, sanjam odvratne snove stalno. Sanjala sam da ste se Andrej i ti razveli, sanjam strašne stvari. Stalno se sekiram da sam te izneverila mama.

Luna je kao pobednica "Zadruge 2" dobila automobil, ali i vrednu nagradu. Mnogi su poručii ds je upravo ona i zaslužila nagradu nakon dramarične veze sa Markom Miljkovićem.

Pročitajte OVDE kako se Luna osećala pred finale Zadruge i da li joj verujete.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA