Najnovije

NEVIĐENA SRAMOTA ZVANIČNOG SARAJEVA: Za pokušaj atentata na srpskog predsednika još niko nije odgovarao, BiH ne želi da podigne optužnicu!

Na niovu države BiH ne postoji želja da se podigne optužnica za slučaj napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici pre četiri godine, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Napad na Vučića u Srebrenici (Foto: Jutjub)

On je novinarima u Banjaluci rekao da smatra da za optužnicu ima materijala za taj slučaj napada na Vučića. Lukač je, kako je prenela ATV, rekao da taj slučaj napada na predsednika Vučića nije u nadležnosti MUP-a Srpske.

Tog 11. jula 2015., Vučić je kao tadašnji premijer Srbije prisustvovao komemoraciji u Memorijalnom centru u Potočarima, kod Srebrenice, a nakon toga je na ulazu u groblje, gde je trebalo da oda poštu žrtvama najpre pogođen kamenom u lice i tom prilikom lakše povređen i slomljene su mu naočare.

Na njega je nasrnula razularena masa, ali su Vučić i ljudi iz pratnje evakusani, dok su, uz pogrdne povike, prema njima leteli cipele, falše pune vode i kamenje.

Inspiratori i počinoci ovog napada do danas nisu identifiovani niti je pokretan bilo kakav postupak.

Dačić iznenadio sve prisutne izjavom u Sarajevu! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA