Najnovije

SRPSKA DESNICA BRINE O MANJINAMA: Vacić potpisao Memorandum o saradnji sa Hasanom Dudićem, predsednikom Centra za ljudska prava i nac. manjine

Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice  je potpisao memorandum o saradnji sa Hasanom Dudićem predsednikom Centra za ljudska prava i nacionalne manjine, čime je ovo udruženje i zvanično postalo deo desnice.

Vacić sa Dudićem (Foto: Jutjub)

Predsednik Miša Vacić, a u skladu sa statutom Srpske Desnice, doneo je odluku o imenovanju Hasana Dudića za predsednika Saveta za ljudska prava i nacionalne manjine Srpske Desnice. 

“Velika mi je čast što sam postao deo Srpske Desnice, i što sam naišao na mlade ljude, pune razumevanja za sve probleme sa kojima se nacionalne manjine susreću, ali pre svega ljude koji iskreno vole našu Srbiju i spremni su da se bore i rade za nju.”, rekao je Hasan Dudić, ističući da će kao predsednik Saveta za ljudska prava i nacionalne manjine Srpske Desnice raditi na podizanju svesti građana o prisustvu pripadnika nacionalnih manjina u našoj zemlji i o njihovim pravima. 

(foto: Srpska Desnica)

Miša Vacić je poželeo dobrodošlicu Dudiću  jasno naglašavajući da Srpska Desnica radi na kontinuiranom unapređenju položaja nacionalnih manjina, istakavši da je formiranje  Saveta za nacionalne manjine potvrda posvećenosti ovoj temi.  

“Poštovanje i zaštita manjinskih prava predstavlja deo našeg Programa, i uveren sam da ćemo sa gospodinom Dudićem na čelu Saveta uspeti da prepoznamo zahteve i potrebe  svih nasionalnih manjina u Srbiji. Pripadnici zajednice nacionalnih manjina su lojalni građani naše zemlje, i briga o njihovim pravima je garancija za međusobno poverenje i dobre odnose.”, rekao je predsednik Srpske Desnice.

Potpisivanju memoranduma prisustvovali Aleksandar Zdravković, generalni sekretar Srpske Desnice i Damir Šimpraga, potpredsednik Srpske Desnice, istaknuto je u saopštenju Srpske Desnice.

Pročitajte OVDE šta to traže monarhisti od Skupštine Srbije.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA