Najnovije

STAO BIH PRED MITRALJEZ DA SPASIM PUTINA: Bivši gazda Formule 1 bez razmišljanja bi dao život za ruskog predsednika, a evo zašto!

Berni Ekleston nekada prvi čoveka Formule 1 izjavio je da bi stao ispred naoružanog napadača ako bi to bilo potrebno da spasi život ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Berni Ekleston (Foto: Jutjub)

Ekleston je dodao da ne veruje da Putin stoji iza pokušaja trovanja Skripaljevih, jer je on "dobar tip".

" Ako bi neko u rukama držao mitraljez hteo da upuca Putina, ja bih stao ispred njega. Zašto? Zato jer je on dobar tip. Nikada nije uradio nešto što nije bilo dobro za druge ljude", rekao je Eklestone za Tajms.

Bivši gazda Formule 1 tu se nije zaustavio nego je dodao kako smatra da bi Putin "trebao da vodi Evropu" i kako je pripojio Krim samo kako bi "ujedinio Rusiju".

"Rado bih video Putina kako vodi Evropu. Mi zapravo nemamo nikoga da radi taj posao, i teško da može da bude gore nego što jeste. On uvek uvek uradio ono što je obećao", rekao je Berni.

On je rekao da ne veruje da Rusija, odnosno Putin, stoji iza trovanja Skripaljevih.

"On to nije učinio. On je praviše zaposlen da bi se bavio takvim stvarima. LJudi izmišljaju priče, znate", rekao je Ekleston.

Da podsetimo bivši ruski špijun Sergej Skripalj i njegova ćerka Julija otrovani su nervnim otrovom novičok 4. marta prošle godine u Velikoj Britaniji. Sumnja se da su za napad odgovorni ruski obaveštajci.

Da li britanci špijuniraju Rusiju? Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA