Najnovije

PRIPREMA SE USTAŠKI PIR U SPLITU: Tompson najavio da će ponovo pevati pesme o ubijanju Srba! (VIDEO)

Hrvatski pevač Marko Perković Tompson potvrdio je da će na koncertu 4. avgusta na splitskoj Rivi, dan pre obeležavanja Dana domovinske zahvalnosti, izvoditi pesmu "Čavoglave" koja započinje ustaškim pozdravom ''Za dom spremni''.

Hrvatski pevač Marko Perković Tompson (Foto: Jutjub)

“Naravno da ću na koncertu pevati 'Čavoglave'. To je pesma koja je i iz Domovinskog rata, pesma o mojim prijateljima, suborcima i ona ni po čemu nije sporna. Ona je svedok vremena, svedok kad se stvarala hrvatska država”, naveo je Tompson.

On je rekao da ta pesma ne krši nikakav zakon, što se, tvrdi, videlo i kroz godine kad je bila proganjana, i dodao da "ni policija više ne piše nikakve prijave".

Tompson je na konferenciji za novinare rekao da ne zna da li će predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović doći na koncert.

"Nikakve povezanosti nema kad se radi o predizbornoj kampanji između mene i bilo kojih kandidata, zasad", dodao je Tompson.

Na pitanje o obeležjima fašističkog režima koja se mogu videti na njegovim koncertima, odgovorio je da on uvek poziva svoje obožavaoce da ako već imaju potrebu da nose neka obeležja, "neka nose obeležja hrvatske pobedničke vojske".

“Ako ste primetili, poslednjih godina nedopuštenog obeležja nije bilo”, rekao je Tompson.

Pročitajte OVDE ko je najavio da će podržati Kolindu Grabar Kitarović na sledećim izborima.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA