Najnovije

ASADOVI TIGROVI SATIRU DŽIHADISTE: Sirijska vojska razbija neprijatelja na svim frontovima! (VIDEO)

Sirijska arapska vojska (SAA) nastavila je sa ofanzivom koju je pokrenula u posledljih 48 časova, a vladine snage se približavaju gradu Al-Hobeit.

Sirijska vojska uništava džihadiste (Foto: Jutjub)

Sirijska vojska je nastavila sa udarima na džihadiste iz svih oružja, a ima pomoć i od ruskih vazdušnih snaga, koje su nastavile sa bombardovanjem terorista u provinciji Idlib.

Borci SAA su zajedno sa “Tigrovima” ranije danas izveli iznenadni napad na grad Sukaik. Sirijska vojska je naterala neprijatelja na povlačenje prema gradu Tamanah.

Sukaik je sada u potpunosti pod kontrolom sirijske vojske. U poslednjih nekoliko dana, sirijska vojska je preuzela kontrolu nad Al-Zekom, Tal Sakherom, Tal Malahom i Hasraijem.

Prema lokalnim izveštajima, SAA je uništila džihadiste, koji nisu imali ljudstva a ni vojne tehnike da povrate izgubljene teritorije.

Navodi se da i da je elitna sirijska 42. brigada nastavila sa napredovanjem ka Kabaniju. Posle preuzimanja kontrole nad planinom Zuvaikat, vladine snage idu ka Kabaniju, koji je sada u rukama pripadnika Hadžata Tahrira al-Šama i Islamske stranke Turkestan.

Prioritet SAA je da Kabani u narednih nekoliko dana bude oslobođen.

Pročitajte OVDE kako su ruske vazdušne snage uništile neprijateljski tenk.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA