Najnovije

"GOSPODAR KOSOVA" SE POTPUNO POGUBIO: Veselji sada tvrdi da ima crvenu liniju i to na - Srbiju!

Dok su predstavnici drugih političkih stranaka govorili o crvenim linijama vezano za izborne koalicije, Kadri Veselji je izjavio da on i njegova Demokratska partija Kosova (DPK) imaju samo dve crvene linije - jedna koja se odnosi na korupciju i druga koja se odnosi na Srbiju.

Kadri Veselji (Foto: Jutjub)

“DPK ima crvene linije i to debele crvene linije. Pre svega, ka Srbiji. Suverenitet i teritorijalni integritet biće neprikosnoveni, kao što je i osnaživanje naše dršave. Postoje još neke crvene linije. Svi korumpirani, oni koji podržavaju korumpirane i nepotizam, nemaju mesta u upravljanju i partnerstvu sa DPK. Dajem vam časnu reč", rekao je Veselji.

Kako prenosi sajt “Kosovo onlajn”, lider DPK kaže da njegova stranka ne pripada onima koji crtaju linije podvajanja među Albancima.

"Mudro ćemo graditi partnerstvo koje ne vodi Kosovo u konfrontaciju sa SAD i EU, mada neki misle da su jači. Jači smo kada smo zajedno sa našim zapadnim partnerima. Kosovo je evroatlantsko, to će biti naša orijentacija", rekao je Veseli, koji ima nadimak “Gospodar Kosova”.



Pročitajte OVDE kakav je savet Danijel Server dao Ivici Dačiću.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA