Najnovije

DRAMA U STUDIJU! LAZANSKI ZAGRMEO: Izjave Haradinaja su komične, imamo najnovije verzije oružja!

- Više nego komična izjava Dauta Haradinaja, ali bilo je i u našim medijima u kojima se omalovažavalo ono što smo od Rusije dobili, a dobili smo oklopne automobile, koji nemaju veze sa zarđalim oružjem, to su najnovije verzije oružja. Oni jesu izvorno stari, ali su toliko modifikovani da predstavljaju poslednju reč tehnike - naglasio je Lazanski za Pink, podsetivši da su pojedini avioni u SAD još iz doba vijetnamskog rata.

Miroslav Lazanski (Foto: Jutjub)

On dodaje da se menja elektronika, ali ako mu promenite elektroniku, borbenu stanicu, dodate oklop, onda to više nije to vozilo već moderno vozilo. 

- Ali kod nas postoji ta vrsta zlobe koja se politizuje. Svi napadi na to su političke naravi, nema tu tehničko-tehnoloških primedbi, jer ja bih voleo da neko istrči sa argumentacijom nekom, ali sve se svrsta u vrstu političke primedbe - istakao je Lazanski i dodao da ovo što "lupetaju", Prištini ne treba uzimati za ozbiljno. 

On je isključuje mogućnost naoružavanja Prištine, ali misli da je to više sakupljanje političkih poena pred izbore.

 - Treba voditi računa jer su SAD priznale Kosovo, imaju vojno-tehničku saradnju, pa ne bi bilo čudno da odluče da ih naoružavaju, a to bi onda bilo kršenje rezolucije 1244 i morali bismo da reagujemo u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija - zaključio je Lazanski.

Teroristička šiptarska organizacija B-13 preti Srbima? Više o tome OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA