Najnovije

OVAJ KRAJ SRBIJE JE UKLET! Silovali, ubijali decu, masakrirali porodice - tu su se desili najveći užasi!

I.Ć. (42) iz sela u blizini Zaječara uhapšen je danas zbog tvrdnji da je silovao suprugu i njihove dve maloletne ćerke.

Jabukovac (Foto: Jutjub)

Žena i dve devojčice su odmah po prijavi monstruoznog zlostavljanja smeštene u sigurnu kuću, a manijak je ubrzo uhapšen u Beogradu. I. Ć. je određen pritvor, a nakon detaljne istrage biće mu određena i kazna za počinjena krivična dela.

Inače, ovaj okrug često pogađaju stravične tragedije, zbog čega se on može slobodno nazvati ukletim krajem Srbije.

Naime, pre samo nekoliko dana, vest o masakru u Jabukovcu privukla je pažnju javnosti. U selu Jabukovac kod Negotina dogodilo se četvorostruko ubistvo. Telo Raje K. starog 72 godine bilo je na traktoru, u dvorištu je bio leš Dragice K. stare 93 godine, kao i još dva za sada neidentifikovana leša osoba ženskog pola. Opsežna policijska potraga za ubicom (ili više njih) je u toku, a po njegovom privođenju biće sa sigurnošću rasvetljeni i motivi ubistva.

Iako je od još jednog stravičnog masakra u Jabukovcu 2007. godine prošlo više od decenije, ovaj zločin nije zaboravljen. Nikola Radosavljević iz lovačke puške ubio devetoro i ranio dvoje komšija. Višestruki ubica je kobnog 27. jula 2007. godine, posle svađe sa ženom i pokušaja samoubistva skokom u bunar, odlučio da krene u ubilački pohod. Naime, Nikola je psihijatrijski bolesnik koji je, kako su mediji pisali, umislio da mu je nabačena crna magija i za to je posebno okrivljivao taštu. Radosavljević je uhapšen dan posle masakra, na seoskom groblju, posle neuspelog pokušaja samoubistva.

(Foto: Jutjub)

U blizini se dogodio još jedan stravičan zločin. Naime, ne zaboravimo da je samo tri godine prošlo od silovanja i ubistva četvorogodišnje Anđeline iz sela Vratarnica, takođe kod Zaječara. Ubica i silovatelj Vladica Rajković osuđen je na 40 godina zatvora. Najpre su u Zaječaru robijaši pokušali da ga kastriraju, da bi potom bio prebačen u Zabelu.

Majka devojčice je jednom prilikom izjavila: ''Ubica mog deteta tri godine je u zatvoru gde ga posećuje porodica. Ja nikada više neću videti i zagrliti moju ćerku. Žao mi je što Vladica Rajković nije dočekao da mu se sudi po novom zakonu i što nije dobio doživotnu robiju.''

Zoran Albić (24) iz Prahova kod Negotina, koji se sumnjiči za ubistvo trogodišnje pastorke L. F., nasmrt je pretukao dete jer ga je nerviralo što plače i bacio ga je sa terase da bi prikrio zločin! Dete je ubijeno u maju ove godine najmanje dva ili tri sata pre nego što su roditelji otišli kod lekara i saopštili da je navodno palo s terase! Vesna F., majka devojčice i Zoranova ljubavnica, bila je takođe pretučena, ali se sa svojim partnerom dogovorila da slažu lekare i policajce da je reč o nesrećnom slučaju.

U ovim krajevima zabeleženi su i stravični slučajevi pedofilije.

Prošle godine policija je uhapsila N. S. (19) iz okoline Kladova zbog sumnje da je više puta obljubio maloletnog komšiju, koga je takođe više puta zlostavljao i drugi sused D. S. (36), koji je zbog toga uhapšen u septembru.

Ovo su samo neki od zločina koji su se desili u ovom kraju Srbije...

A bilo ih je još...

Nije ni čudo što za ovaj srpski okrug kažu da je - uklet.

Pročitajte OVDE kakve je to teške optužbe izneo demonstrant.

Izvor: espreso. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA