Najnovije

ČUDO IZ RUSIJE! RUSI KRIJU DA SU TAJNIM ORUŽJEM UNIŠTILI SMRTONOSNI METEOR: Pentagon ćuti, SAD nemaju ni približno sličan sistem!

Ruska vojska pronašla je tri mesta udara meteorita, od kojih su dva u blizini Čebarkulskog jezera, zapadno od Čeljabinska. Treća lokacija pronađena je 80 km sjeverozapadno, u blizini grada Zlatousta. Jedan od fragmenata, koji je udario blizu Čebarkula, je ostavio krater promera šest metara.

Meteor (Foto: pixabay. com)

Amaterski snimci otkrile su ogromno belo svetlo i oblak koji se prelivao preko neba, pre no što je eksplodirao sa još svetlijim bleskom i "zaglušujućim udarom", kako su ga nazvali ruski posmatrači.

Policija u regiji Čeljabinsk je, kako se izveštava, pod uzbunom te je aktivirana "Operacija Tvrđava" u cilju zaštite vitalne infrastrukture.
 
Neki smatraju da je došlo do rušenja NLO, dok su drugi izjavili da se osetilo kao potres, da su se njihove zgrade tresle, prozori razbili i odleteli iz okvira, a treći da je zvučalo kao avion ili sudar na nebu.

Nacionalna svemirska agencija Roskosmos rekla je da stručnjaci veruju kako je meteorit ušao u atmosferu, gde je izgoreo i raspao se na fragmente.

Ono što niko nije hteo objaviti jest činjenica da su Rusi prikrili uništenje meteorita sistemom koji poseduju, te da bi šteta bila ogromna da nisu delovali i uništili meteorit.

Rusi kriju da su upotrebili ovaj sistem kako bi otežali situaciju Pentagonu, a Sjedinjene Države ćute jer ne žele priznati da nemaju takav odbrambeni sistem.

Svemirske stanice širom sveta mogu predvideti tačno vreme i lokaciju letenja asteroida, ali nisu imali pojma o mogućim padovima meteora na zemlju? Shvatate li da su jedine fotografije i snimke koji su dostupni na internetu snimane od strane običnih ljudi putem mobilnih telefona?

Svedoci su rekli da je eksplozija bila toliko glasna da se činilo da je u isto vreme nastupio potres i grmljavina te da su ogromni tragovi dima prešli preko neba. Drugi su rekli da su videli "kako na zemlju padaju objekti koji gore".

Putin na Krimu sa Noćnim Vukovima! Ukrajinci pobesneli! Više o tome OVDE.

Izvor: dnevno.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA