Najnovije

REČ IMA JUNAK BORJAN: Bog je veliki, svi su bili protiv nas, ali je naša želja bila jača od svega!

Junak plasmana Crvene zvezde u plej-of Lige šampiona Milan Borjan nakon meča protiv Kopenhagena bio je prilično srećan zbog velikog uspeha.

Borjan (Foto: Jutjub)

Golman crveno-belih nije krio oduševljenje nakon sjajne partije i odbrana koje su odvele njegov klub u makar u Ligu Evrope.

- Ekipa je fenomenalno odigrala, neverovatan karakter su pokazali opet, borili smo se do kraja verovali do zadnjeg minuta. Kakva emocija. Moralo se dogoditi da prođemo, bila je borba, dobro smo igrali. Ušli smo u Evropu što je veliki uspeh za nas. Neverovatna noć za zvezdašku javnost. Mislim da je ovo neveravatno tri godine zaredom igramo grupnu fazu, nismo stali ovde, još dva meča za Ligu šampiona pa da cela Srbija bude ponosna na nas - rekao je u dahu Borjan i nastavio:

- Bio sam miran, skoncentrisan. Pokušao pre penala da vidim gde će ko da šutira, pripremio sam se. Sve se isplatilo na neki način, Bog je veliki. Sudije su nas krale i bile na strani Kopenhagena, ali kad imaš srce želju i ljude koji veruji u tebe, onda pobediš. Odbrane posvećujem porodici uz mene su uvek i moja snaga i energija. Ova ekipa, ovi momci su zaslužni, neverovatan posao su odradili,  zahvalan sam im što su mi omogućili grupnu fazu. Borili smo se za grb i navijače,. Bog je veliki. Nismo obraćali pažnju na potcenjivanje - dodao je golman Zvezde.

Kanadski reprezentativac otkrio je i šta mu je to Ričmond Boaći poručio uoči izvođenja jedanaesteraca.

- Boaći je rekao da želi da se pomoli za mene da što bolje branim i ja sam mu zahvalio i dozvolio da to uradi. On je jako pobožan - rekao je Borjan.

Sever tuguje, preminuo legendarni vođa delija. Priču o najčvršćem navijaču Zvezde Mirku Talijanu pročitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA