Najnovije

VUČUROVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Milo je marioneta! Samo slugama Tačija i Haradinaja smeta "Tamo daleko"!

Poslanik Demokratskog fronta i član Predsedništva NSD-a Jovan Vučurović izjavio je da onima koji su ogrezli u pljački i pokrali milijarde evra od građana Crne Gore smeta humanitarni koncert u Herceg Novom.

Jovan Vučurović (Foto: Jutjub)

“Onako bedno, šovinističko saopštenje u stvari je rezultat besa i nemoći, odnosno priznanje DPS-a da nije uspeo u svojoj nameri da slomi tradicionalnu Crnu Goru i Boku i da građani, i pored najvećih pritisaka, ucena i istorijskih falsifikata koje plasiraju dukljanski fanatici, znaju koje su to vrednosti koje treba čuvati kako bi se oduprli izdajničkoj, marionetskoj politici Đukanovićeve političko-kriminalne organizacije”, naglasio je Vučurović i nastavio:

“A posebno im smeta pominjanje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, jer je DPS jedna od posluga velikoalbanske politike kojoj je cilj nastavak pogroma nad Srbima u južnoj srpskoj pokrajini. Tako je Đukanović od sluge NATO i SAD vremenom sveden na pravu meru, da mu nalogodavci i šefovi budu zločinci Hašim Tači i Ramuš Haradinaj. I prirodno je da takvoj marionetskoj politici smeta čak i pesma “Tamo daleko”, kao simbol nade, ljubavi i slobode.

On je kazao da DF čestita fondaciji Delije, kao i SPC, na organizaciji koncerta u Herceg Novom.

“To su aktivnosti koje su iznad politike i stranaka, a na kojima se pokazuje jedinstvo i humanost. Takođe, ova manifestacija, kao i nedavni Trojičindanski sabor u Podgorici, pokazali su vitalnost i snagu našeg naroda - da tradicionalnu CG ne može poraziti udružena aktivnost dukljanskih i soroševskih estremista. DPS više nikom ne može da prodaje priču o ugroženosti Crne Gore i da sebe predstavlja kao zaštitnika države. Crna Gora je danas isključivo ugrožena od vrha DPS-a, kako zbog njihove izdaje, tako i zbog njihove dugogodišnje pljačke građana”, zaključio je poslanik Vučurović.

Pročitajte OVDE zašto je crnogorskim vlastima zasmetao koncert u Herceg Novom.

Izvor: In4s

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA