Najnovije

Radikali traže hapšenje Aleksandra Vučića i Ane Brnabić

Srpska radikalna stranka zahteva da tužilaštvo hitno reaguje na izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Vlade Srbije Ane Brnabić u kojima se zalažu za podelu Kosova i Metohije čime krše Ustav.

Šešelj i Damjanović (Foto: SRS)

- Interesantna je činjenica da su se predsednik Republike i Vlade, kao i ministri, zakleli da će poštovati i braniti Ustav Republike Srbije a u medijima opet govore o nekakvoj podeli KiM tj. svojim izjavama i najavama krše Ustav! Da li će Tužilaštvo da reaguje? – pita poslanik SRS Miljan Damjanović i dodaje.

- Ko nije spreman da brani svaki pedalj teritorije Republike Srbije onda za takve ne sme da bude mesta u Narodnoj Skupštini Republike Srbije a ni u ludilu da imaju svog čoveka na čelu Vlade. KiM su srce i koren Srbije i niko nema pravo da trguje svetom srpskom zemljom! -

Damjanović je pozvao predsednika Vlade da podnese ostavku i raspiše vanredne izbore. 

- Ukoliko Brnabićka nije spremna da poštuje važeći Ustav RS neka onda podnese ostavku pa idemo na izbore. U njihovoj narednoj kampanji očekujem da narodu kažu da li će braniti KiM ili su za podelu ili nezavisnost). Dosta više zamajavanja naroda i lažnih obećanja! – napisao je Damjanović na Tviteru.

Kako Vučić ponižava sopstveni narod saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA