Najnovije

PA OVO NEMA NI KOD ŠOJIĆA: Naprednjaci u državnu ustanovu ubacili mašine za kopanje bitkoina, malo im vlasti još kradu struju (VIDEO)

Vlast Srpske napredne stranke u Aranđelovcu danas je potresao novi skandal koji bi mogao da se podvuče pod rubriku "verovali ili ne". Naime, u Sportskom rekreativnom centru "Šumadija", u jednom od ulaza koji se ne koristi, postavljene su mašine za kopanje elektronske valute "bitkoin" koje su uključene na struju ove sportske ustanove kojom upravljaju ljudi iz SNS.

Otkrivena krađa struje (Foto: SNP Naši)

Aferu su prvi otkrili predstavnici aranđelovačke opozicije Srpski pokret Dveri, GG Pravi put i SNP "Naši”, a danas su o tome obavestili policiju koja je ušla u prostorije SRC “Šumadija” i potvrdila njihova saznanja.

Bitkoinje virtuelna valuta do koje se dolazi preko specijalnih uređaja koji su uključeni u struju 24 časa dnevno i troše ogromne količine struje, kako bi došli do zarade, odnosno do bitkoina. Dva sata prostorija u kojoj se nalaze uređaji nije otključana jer se "nije znalo čija je kancelarija"  i  jer se "nije znao gde je ključ od iste".

Policija i inspektori su na licu mesta uradili uviđaj kako bi se utvrdilo čije su mašine koje su ilegalno trošile struju u državnoj ustanovi, a naknadno će biti utvrđeno i kolika je materijalna šteta napravljena od ovih uređaja, odnosno za koliko su uvećani računi za struju.

Sutra će biti održana konferencija za štampu gradske opozicije koja je otkrila još jednu aferu SNS-a u našem gradu, a  na kojoj će građani biti obavešteni o detaljima afere i koji će biti zahtevi gradske opozicije.

Vučić žestoko prozvao Hrvate, više o tome ne čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA