Najnovije

HOLIVUDSKA ZVEZDA ŽESTOKO NAPALA SALVINIJA "On je mali Tramp koji iskorišćava strah i mržnju da bi dobio glasove"

Italijanski ministar unutrašnjih poslova i lider desnice Mateo Salvini je "mali Tramp" koji iskorišćava ljudske strahove da bi dobio glasove, izjavio je danas američki glumac Ričard Gir.

Mateo Salvini (Foto: Jutjub)

- Vaš ministar unutrašnjih poslova ima isti mentalitet kao predsednik Tramp. U stvari, Salvinija i zovem "mali Tramp". Koristi se istim radikalnim neznanjem, iskorišćava strah i mržnju - rekao je Gir za italijanske novine "Korijere dela sera", prenosi Index.

Gir (69) se nedavno sukobio sa Salvinijem oko broda humanitarne organizacije "Open Arms" sa stotinak migranata, kojem je Italija zabranila pristajanje u njene luke.

Gir je posetio taj brod pre dve nedelje kako bi doneo hranu migrantima i pružio im utehu, a Salvini ga je zbog toga pozvao da odvede migrante u Holivud i primi ih "u svojim vilama".

- Kad bi vaš ministar unutrašnjih poslova proveo vreme s tim ljudima, poslušao njihove priče i porodične traume, promenio bi svoj stav - rekao je Gir i dodao da bi želeo da se sastane sa Salvinijem jer je siguran da nije onakav kakvim se predstavlja u javnosti.

- Ima porodicu, decu, roditelje. Ali politiku koristi kao sredstvo za jačanje podrške. Život može biti jednostavan ako si iskren i govoriš iz srca - rekao je Gir.

Kina se probudila. Pročitajte OVDE kako.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA