Najnovije

Muškarci su jednoglasno otkrili šta žele od žena u krevetu i zapravo je vrlo jednostavno

Naravno da ne smete dozvoliti da vam on diktira kako da se ponašate u seksu ali, verovali ili ne, muškarci uopšte nisu tako komplikovani.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Pročitajte šta su oni rekli:

“Želimo da nam pričate bezobrazne stvari”

Muškarci ne očekuju baš da prepričavate svaki korak u seksu, ali samo nekoliko reči izgovorenih u pravom momentu učiniće čuda u krevetu. Budite maštoviti, jer se od vas ne očekuje da pričate prljavštine u pravom smislu te reči, već ga suptilno navodite i govorite mu koliko vam se dopada ono što vam radi ili što biste želeli.

“Želimo da ponekada preuzmete kontrolu”

Samo je par stvari bolje od devojke koja zna šta hoće i preuzima inicijativu u krevetu. To ne znači da treba da se od glave do pete obučete u kožu i dominirate sve vreme. Štaviše, to je samo par pokreta u pitanju – samo ga malo jače prigrlite uz sebe i videćete promenu.

“Želimo da nam pokažete omiljenu pozu”

Ukoliko postoji poza koju biste želeli da isprobate, ne oklevajte! Bilo da je ona kreativna ili podrazumeva seks na nekom neuobičajenom mestu, muškarac će biti oduševljen vašom inicijativom.

“Želimo da nas iznenadite”

Priznajemo, većina muškaraca bi se osetila zastrašeno ako biste usred seksa izvadili svoje seksi igračke. Ipak, uvođenje nekih novih stvari u predigru, na primer, može još više rasplamsati strasti. To ne mora podrazumevati bilo kakve predmete. Štaviše, možete ga iznenaditi tako što ćete se samo pojaviti na njegovim vratima i bez reči krenuti u akciju. Neće znati šta ga je snašlo, te će takav poklon dugo pamtiti!

“Želimo da vas gledamo”

Vizuelna stimulacija je nešto što je najvažnije muškarcima. Birajte poze u kojima će njegov pogled biti bolji od onoga s vrha Ajfelovog tornja. Još bolje, postavite ogledalo za vreme vođenja ljubavi i uživajte u pogledima.

Siromašni muškarci su bolji u krevetu od bogatih! A zašto pročitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA