Najnovije

DESNIČARI U MEDVEĐI: Srpska desnica predala potpise i listu za izbore (VIDEO)

Predstavnici liste „Srpska Desnica za domaćinsku Medveđu“ predali su potpise građana za lokalne izbore u Medveđi, koji će biti održani 8.septembra. Za tu listu prikupljeno je 225 potpisa.

Srpska Desnica (Foto: Srpska Desnica)

Izborna lista „Srpska Desnica za domaćinsku Medveđu“ je šesta predata lista za predstojeće izbore u Medveđi.

Listu je u 14 časova u prostorijama Gradske izborne komisije predao predsednik Srpske Desnice Miša Vacić, generalni sekretar Aleksandar Zdravković, predsednik odbora Srpske Desnice u Medveđi Dejan Simić. Takođe, predavanju izborne liste prisustvovao je i Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost i profesor Miroljub Petrović.

U zgradi Opštine Medveđa u kojoj se nalazi izborna komisija, prisustvovali su kandidati za odbornike Srpske Desnice, kao i veliki broj građana Medveđe koji su došli da podrže svoje sugrađane za izbore.

Prvi na izbornoj listi je Dejan Simić, a među odbornicima nalaze se i ugledni domaćini i privrednici.

„Srpska Desnica, koja postoji godinu i po dana, nakon što je osnovala svoje odbore u više od 20.mesta širom Srbije, po prvi put učestvuje u borbi za poverenje građana. Kvalitet liste „Za domaćinsku Medveđu“, kao i lakoća sa kojom nam je narod pružio podršku dajući nam potpise su nedvosmislena potvrda sigurnog uspeha liste Srpske Desnice „, istakao je Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice.

Predsednik Vacić rekao je da se narod pronalazi u programu i ljudima koji vode Srpsku Desnicu, podsećajući na osnovna programska načela – tradicionalizam, pomoć malim i srednjim privrednicima, zaštita trudnica i porodilja, briga o rekama očuvanje šuma, zalaganje za ostanak mladih na ognjištima, za ubrzani razvoj nerazvijenih delova Srbije, kao i prava ratnih veterana, i pomoć srpskom seljaku.

Dejan Simić se zahvalio na neizmernoj podršci koju mu je pružio Miša Vacić, ali je istakao da je podrška sugrađana od posebne važnosti jer Srpska Desnica u Medveđi zavisi samo i isključivo od podrške koju dobija od svog naroda.

„Na listi Srpske Desnice su ljudi koji do sad nisu kompromitovani u politici, koji žive u Medveđi i žele da njihova deca takođe ostanu. I zato pozivam sve građane Medveđe da izađu na izbore 8.septembra i da glasaju za domaćinsku Medveđu.“, rekao je Simić.

Brega objasnio šta je Radovan Kradadžić mislio kada mu je uputio ove reči! Više o tome OVDE.

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA