Najnovije

"JEZIVE PRIČE IZ MRAKA" U BIOSKOPIMA OD 22. AVGUSTA: Da li ste pravi ljubitelj horor filmova? (VIDEO)

Da li ste pravi ljubitelj horor filmova? Sećate li se strašnih, užasnih priča koje ste prepričavali sa društvom, kako biste uplašili jedni druge? Ili ste možda i doživeli nešto od čega vam je jeza strujala niz kičmu? Sve to nije ništa u poređenju sa strahom koji ćete preživeti u bioskopskim salama od četvrtka 22. avgusta, kada stiže film "JEZIVE PRIČE IZ MRAKA".

Insert iz filma (Foto. Taramaunt)

Bioskopi u kojima se možete ozbiljno uplašiti, a u isto vreme i zabaviti sa društvom su: Sinepleks Ušće Šoping Centar, Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks BIG Beograd, Takvud, Roda, Kombank Dvorana, Sine Grand Kapitol Park Rakovica, Arena (Novi Sad), Sinepleks Promenada (Novi Sad), SineStar (Novi Sad), SineStar (Pančevo), SineStar (Zrenjanin), Sinepleks Niš, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Lazarevac, Centar za kulturu Požarevac, Sinepleks MNE Delta SitI Podgorica, Kadmus Sinepleks (Budva), Sinema 213 (Nikšić) i Centar za kulturu Tivat.

Amerika, 1968. godine. Promene se osećaju u vazduhu. Samo naizgled daleko od nemira u velikim gradovima, nalazi se varoš Mil Veli, gde već generacijama vladaju senke porodice Belous. Na svom imanju, na samom obodu grada, Sara, mlada devojka sa zastrašujućim tajnama pretvorila je svoj izmučeni život u niz jezivih priča, napisanih u knjizi koja prevazilazi vreme. Te priče pronašle su način da postanu i previše stvarne za grupu tinejdžera koji su otkrili Sarin zastrašujući dom.

Pročitajte OVDE uz koji film ćete pući od smeha.

IZvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA