Najnovije

Srbija i Jermenija odigrali 1:1

JEREVAN - Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je večeras 1:1 sa Jermenijom u Jerevanu u prvoj utakmici I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2016. godine.
Srbija-Jermenija 1:1(Foto: logo flickr com)

Srbija-Jermenija 1:1(Foto: logo flickr com)

Utakmica je odigrana na stadionu Republika u Jerevanu pred oko 14.000 gledalaca, a sudio je Norvežanin Tom Hegen. Jermenija: Berezovski, Havanisjan, Harojan, Arzumanjan, Voskanjan, Hajrapetjan, Mkrcvjan, Artur Edigarjan, Piceli Sarkisov, Manučarjan. Srbija: Stojković, Ivanović, Nastasić, Mitrović, Kolarov, Gudelj, Matić, Tošić, Marković (Kuzmanović 26), Tadić, Đorđević. Strelci: Aruzumanjan (73), Tošić (90). Srbija je večeras osvojila bod zahvaljujući Zoranu Tošiću, ali i golmanu Vladimiru Stojkoviću koji je još jednom potvrdio da je najbolji golman nacionalnog tima. Čuvar mreže Srbije u 83. minutu odbranio je penal Pizeliju, a potom i njegov udarac iz odbitka i tako dao dodatni motiv saigračima da pokušaju da izbegnu poraz. Prethodno, prekršaj za najstrožu kaznu napravio je Stefan Mitrović nad Arturom Sarkisovom. Uoči penala koji je izveo Pizeli činilo se da se srpski fudbaleri nalaze pred novim, velikim neuspehom. Ipak, finiš je doneo za nijansu bolju igru i lep pogodak Tošića udarcem sa ivice kaznenog prostora. Jermeni su u većem delu meča igrali hrabro i dobro se držali protiv, po imenima, znatno kvalitetnijeg rivala. Gužvu u kaznenom prostoru i nonšalantnost odbrane Srbije u 73. minutu najbolje je iskoristio Robert Arzumanijan i glavom sa samo pet metara savladao Stojkovića.
Pročitajte još:Đorđević: Nema tog novca koji me može odvojiti od Srbije!Tuča između Hrvata i Bugara pre kvalifikacione utakmice!
Pred selektorom Srbije Dikom Advokatom očigledno je veliki posao u narednom periodu, jer igra koju su prikazali njegovi izabranici svakako je ispod očekivanja nacije. U drugoj večerašnjoj utakmici ove grupe od 20.45 u Tirani igraju Albanija i Danska. Selekcija Srbije takmičenje u kvalifikacijama za EP nastavlja za tri dana, kada će u Beogradu ugostiti Albaniju. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA