Najnovije

ŠPIJUNI RADE: Izrael prikazao video na kojem Kuds snage pripremaju dron samoubicu! (VIDEO)

Izraelske odbrambene snage su na svom Tviter nalogu objavile snimke za koje tvrde da prikazuju kako se iranske snage u Siriji pripremaju za lansiranje bespilotnih letelica „samoubica“ protiv Izraela.

hezbolah dron (Foto: Tviter/printskrin)

IDF je preksinoć gađao mete u blizini Damaska, rekavši da je na taj način sprečio planirani napad.

Crno-sivi zamagljeni video prikazuje četiri figure koje nose nešto. IDF tvrdi da je video snimljen dok su se iranski operativci Kuds jedinica pripremali za napad.

“Obaveštajne službe IDF-a sada mogu objaviti snimke iranskih operatora iz sastava Kuds snaga u Siriji dok nose bespilotnu letelicu koju su nameravali da iskoriste za napad na Izrael”, napisano je na nalogu IDF-a.

Izrael je u subotu oko ponoći izveo napad na navodne objekte Kuds oko Damaska. Sirijska vojska je izjavila da su njene jedinice PVO uništile većinu “neprijateljskih ciljeva”.

Damask je rekao kako je IDF promašio sve ciljeve dok je portparol IDF-a rekao da je šteta značajna.

Vrhovni komadant Revolucionarne garde u nedelju je negirao izraelske tvrdnje da su pogođene iranske mete. Kasnije istog dana lider Hezbolaha, Said Hasan Nasralah tvrdio je da je izraelski napad pogodio jednu kuću i ubio dva borca ove organizacije.

Izraelski avioni izvršili su više udara na vojne položaje Hamasa rano jutros u pojasu Gaze odakle su prethodno na južni Izrael lansirane tri rakete. Pročitajte OVDE  sve detalje.

Izvor: logicno. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA