Najnovije

ŽENE OTKRILE KOJE GREŠKE U SEKSU NE OPRAŠTAJU: Jedna stvar ih posebno iritira!

Svakome se omakne neka greška u intimnim trenucima, ali kada ti povremeni propusti postanu pravilo, zadovoljstvo nestaje. Neke od tih propusta žene teško opraštaju.

Seks (Foto: Pixabay. com)

Anketa sprovedena među ženama pokazala je neke od muških grešaka u seksu koje one ne tolerišu.

1. Pogrešno ime

- Jedan bivši dečko u krevetu me nekoliko puta nazvao imenom svoje bivše devojke! Možete da pretpostavite kako sam reagovala. To se nekako može istolerisati u drugim situacijama, ali tokom seksa, stvarno je neoprostivo - napisala je Anamarija (37).

2. Preskakanje predigre

- Neverovatno mi je da još ima muškaraca koji nisu shvatili da je dobra predigra uslov za dobar seks. Ne volim taj osećaj kada moram da teram muškarca na to zato što je njemu nepojmljivo da uloži 15 minuta svog vremena na ljubljenje i maženje - smatra 29-godišnja Martina.

3. Imitiranje filmova za odrasle

- Mnogo puta sam htela sve da zaustavim i kažem: "Alo frajeru, pa nismo u porno filmu!" Oni valjda misle da ono što u njima gledaju mogu da primene na sve žene i još im nije jasno da svaku ženu pale drugačije stvari - kategorična je bila Petra (28).

4. Sebičnost

- Najgore mi je kada stalno očekuje da ja odradim sav posao. Nemam ništa protiv toga da se ponekad ja više posvetim njemu ili on meni, ali normalno mi je da onda drugi put uloge budu obrnute - kazala je Ivona (35).

5. Kratak seks

- Uvek sam za brzinski seks, i to onaj u kojem oboje uživamo. Kratak seks samo za njegovo zadovoljstvo. E, to ne bi išlo - kaže Anita (33).

6. Odbijanje kondoma

- Ako nema kondoma, nema ni seksa. Bez rasprave. Kad sam bila mlada i luda, još sam i slušala njihovo filozofiranje o tome zašto kondomi nisu potrebni, ali sada to ne dolazi u obzir - kaže Zrinka (42).

Pročitajte OVDE šta su žene rekle da ih najviše uzbuđuje.

Izvor: zadovoljna. hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA