Najnovije

RATNI VETERAN RAZBIO LANAC PROSTITUCIJE I KRIMINALA?! Uhvatio ženu na delu! Varala ga sa političarima! SMS poruke otkrile jezive stvari?!

Prvi klijenti moje žene Aleksandre bili su direktor jednog javnog preduzeća i potpredsednik jedne beogradske opštine. Iza lanca prostitucije u kojoj je ona bila jedna od karika stoji Vojkan Krstić, vlasnik firme "Elita gradnja", o čemu imam dokaze. Sve činjenice koje sam prikupio o njenoj prostituciji i povezanosti sa Krstićem nalaze se u policiji i tužilaštvu. Ovo tvrdi ratni veteran Radovan Vojnić, nevenčani suprug Aleksandre, koji je razotkrio najprljavije Krstićeve poslove i koji je 53 dana radio kao građevinac u "Elita gradnji".

Vojkan Krstić (Foto: jutjub)

Sa knedlom u grlu Vojnić opisuje pakao koji je prošao zbog Krstića, čoveka koji je stekao bogatstvo na divljim deponijama i ucenama građevinara.

Vojkan je bez sinova Simeona i Save, koji su u hraniteljskoj porodici, a njegova nevenčana supruga je nestala bez traga i glasa. Radovanova turbulentna životna priča počinje 2014, kada je angažovao Aleksandru da mu čuva sinove iz prvog braka. Ubrzo su uplovili u vezu, ona je ostala u drugom stanju i 17. februara 2016. godine dobili su dva dečaka, blizance.

Radovan nije birao poslove

Radovan kaže da je zbog problema oko vakcinacije dečaka Aleksandra otišla od kuće. Ponovo je ostala trudna i rodila ćerkicu Lanu, kojoj je Radovan dao prezime iako je, kaže, od početka znao da devojčica nije njegova. Zbog porodičnih problema deca su im oduzeta i prvo smeštena u Dom za zaštitu dece u Zvečanskoj, a potom u hraniteljsku porodicu, kada započinje Radovanova očajnička borba da mališane vrati kući.

- Iznajmili smo stan, nisam birao posao samo da stvorim uslove da mi se deca vrate kući. Jednog dana došla je Aleksandra i rekla da je kontaktirala s Vojkanom Krstićem, kog je videla na televiziji. Predstavljajući se kao humanitarac, obećao je da će nam pomoći. Na njen nagovor zaposlio sam se u "Elita gradnji" - priča on i ističe: - Od prvog dana bilo mi je jasno da su u pitanju sumnjivi poslovi, a "Elita gradnja" paravan za pranje para na relaciji Vojkan Krstić - javno preduzeće - opština. Moje sumnje su potvrdile i kolege koje su radile sa mnom, koje su mi govorile: "Ćuti, šta te briga, radi i uzimaj pare."

Vojnića je, inače, najviše mučilo sumnjivo ponašanje njegove žene. Noću, dok je spavao, Aleksandra je posećivala sajt za koji veruje da je Krstićev i preko kog je "dolazila do klijenata".

Trenutak kada je u februaru 2019. godine otkrio da mu je supruga upletena u lanac prostitucije, iza koje, kako tvrdi, stoji Vojkan Krstić, za njega bio potpuni šok. Došao je kući, ali žena nije htela da mu otvori, pa je nogom razvalio vrata.

- Tu je došlo do fizičkog obračuna, ne sećam se detalja. Našao sam i zaplenio joj tri mobilna telefona. Za dva do tada nisam znao da postoje. Ubrzo su na jedan od tih brojeva počele da mi stižu pretnje nepoznatih ljudi da će me ubiti, pa sam sve prijavio policiji. Izvadio sam listing, video poruke koje je razmenjivala i sve mi je bilo jasno kao dan, a to je da se moja žena bavila prostitucijom preko Krstića - kaže Radovan i kao dokaz daje listinge i prepisku.

Posle prvobitnog šoka, Vojnić je počeo da obilazi mesta na kojima je radila - hostel 1 u Mirijevu, hostel 2 kod Pančevačkog mosta. Pokušao je da stupi u kontakt s Krstićem, koji je promenio telefonske brojeve, i na kraju mu se javio posle mesec i po dana izbegavanja.

- Hteo sam da se vidim s njim licem u lice, da sve razjasnimo, ali je on odbio. Međutim, ja sam rešio da stvar isteram na čistac. Spreman sam da idem na sud, imam dokaze za sve što pričam i neću stati dok istina ne izađe na videlo. Ne plašim se ni Krstića, niti bilo koga jer znam da je pravda na mojoj strani - poručio je u ispovesti Radovan Vojnić.

Nisam želeo da poverujem

- Tražili su da radim vikendom i baš svake nedelje. Za to vreme, iako nigde nije zaposlena, kad god bih pozvao Aleksandru, nije bila kod kuće. Smucala se po gradu, davala nevešta opravdanja, te je bila u Mirijevu, pa kod Pančevačkog mosta... Samo je o Vojkanu Krstiću pričala, kako on hoće da nam pomogne... Sve je ukazivalo na to čime se bavi, ali sam ja odbijao da poverujem - iskren je Radovan.

Poternica za Aleksandrom

- Za mojom nevenčanom suprugom Aleksandrom Mitrović raspisana je poternica, ali niko ne zna gde je i kod koga se skriva. S njom se sudim oko starateljstva nad decom, ali su ročišta sedam puta odlagana jer se ona nije pojavljivala - kaže Vojnić.

"Humanitarac" sa divljih deponija

Vojkan Krstić je bogatstvo zgrnuo na divljim deponijama i ucenama građevinara koji su bili primorani da odvoze šut na njegove deponije i to plaćali između 1.200 i 1.700 dinara po kamionu. Samo na deponiji u Kumodražu dnevno prolazilo i po više od 300 kamiona.

Iako sebe predstavlja u javnosti kao humanitarca, to je samo paravan za brojne sumnjive poslove, među kojima je i prostitucija. Vlasnik je paravojne formacije "Spasilački centar Srbije", čije je sedište na manje od kilometar od kuće Aleksandra Vučića u Jajincima.

Koju tužnu vest je saopštio sin ratka Mladića, pročitajte OVDE.

Izvor: republika. rs

Bonus video

Vučić je egomanijak i kukavica ! - Feđa Dimović

Knjigu “Smak Sveta” Dragoša Kalajića možete poručiti na linku OVDE.

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA