Najnovije

VULIN ŽESTOKO ODBRUSIO KOLINDI: Ona nije ozbiljan političar i sa njom ne treba razgovarati! Bolje joj stoji kad je pijana!

Hrvatska politika prema Srbima i Srbiji je mešavina prljave savesti i kompleksa, ocenio je večeras ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući intervju hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Aleksandar Vulin (Foto: Jutjub)

"Zato Kolinda Grabar Kitarović Paveliću zamera što je predao Dalmaciju Italiji, ali mu ne zamera što je poklao 20.000 srpske dece. Kao Pavelićev poštovalac Kolinda Grabar Kitarović govori o velikosrpskoj agresiji ne objašnjavajući kako to da su proterali ili pobili 250.000 državljana Hrvatske srpske nacionalnosti", izjavio je Vulin.

On je istakao da se Kolinda Grabar Kitarović izvinjava kada vidi srpsku čokoladicu, ali se ne izvinjava za pobijenu srpsku decu.

"Kolinda Grabar Kitarović od Vučića nije dobila ono što je želela, poslušnog i uplašenog Srbina. Istina koju je Vučić izgovorio učinila je da iz nje progovore i strah i kompleks. Ona nije ozbiljan političar i sa njom i ne treba ozbiljno razgovarati. Bolje joj stoji kada peva pijana nego kada prepričava razgovore", rekao je Vulin, saopštilo je resorno ministarstvo.

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u intervjuu za HRT, povodom nedavnih napada na Srbe u Đevrskama i Uzdolju kod Knina, da osuđuje i da će uvek osuđivati nasilje, ali i "da se ne može svaki incident koji se dogodi između hrvatskih građana raznih nacionalnosti kvalifikovati, a priori kao etnički incident, odnosno etnički motivisano nasilje".

Evo koga šalje Vašington da pogura pregovore Beograda i Prištine! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA